KIN 037* Vörös Spektrális Föld* 01.20.

Tzolkin Challenge3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

7474ef4299e58e03718b033dcabb0a90A Spektrális tónusú napokon felszabadulunk a Hullámvarázs feladatai alól. Az eddigi témákkal ellentétes vagy eltérő hatásokat eredményez ez a nap. A Vörös Föld minőségével karöltve ez a nap arra késztet, hogy az így felszabadult erőforrásainkat összpontosítsuk és újra strukturáljuk, felkészülve a változásra.

AZ elmúlt 10 napban azon dolgoztunk, hogy befejezzük, lezárjuk a múltat. Régi énünk mintái leváltak rólunk, felszabadultunk, helyet teremtve új minőségeknek és kicsit egy új magasabb minőségű énünknek. Éljük meg szenvedéllyel ezt az átalakulást. Ahogy azt Föld napokon megszokhattuk, ma a véletlenek sorozata igazít el bennünket. Olyan váratlan események, találkozások részesei leszünk ma, mely szembesít és utat mutat. Ne kapkodjuk el ezekre a reakciót. Éljük meg ezeket az eseményeket nyugodtan, ítélkezés és címkézések nélkül. Adjunk időt és teret, hogy kibontakozhassanak és felfedhessék üzenetüket. Ne feledjük, hogy a 7. hónapunk felénél járunk, melyet a Mágneses Kéz minősége kódol. Vagyis alapjáraton az elengedés és új erővel való feltöltődés hónapjában járunk. Álljunk készen elengedni mindent ami van, hogy átalakulhassunk mindazzá amik/akik lehetnénk. Helyezkedjünk belső stabil erőközpontunkba. Összpontosítsunk, figyeljük meg jelen helyzetünket, hol akadhat még lezárásra, elengedésre váró szituáció, gondolat vagy érzés. Most jött el az idő, hogy hazatérjünk önmagunkba és a Kéz hullám alatt tanultakat beintegráljuk mindennapjainkba.

A mai nap energiáit elősegíthetjük meditációval, vagy például ha tudatosan összekapcsolódunk a természet energiáival. Ha tehetjük, kertészkedjünk, vagy csak ültessük át szobanövényeinket. A lényeg, hogy kapcsolódjunk össze Földanyácskánkkal, hogy feltöltekezhessünk erejéből és stabilitásából.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra:
Feloldok a fejlődés érdekében
Szabaddá téve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem. “

Megerősítés: 
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.