6. Fehér Világáthidaló * CIMI

Helga Brunner * www.shamaya.atA Fehér Világáthidaló Üzenete és Feladatai:
* Itt az elengedés és a megadás ideje. A megadás a feladás ellentéte. Szabadulj meg a vágytól, hogy irányíts, engedd el mindazt, ahogyan a dolgoknak szerinted lenniük kellene. A megadás és önátadás így válik szabadsággá! Szabadítsd fel magad az előre kialakított és meghatározott cselekedetek kötelékéből, hogy legyen minden jó úgy, ahogy van, és inspirálóbb életet élhess a jelen pillanatban.
* Halj szimbolikus halált, és add fel korlátozó hiedelmeidet. A szimbolikus halál levág rólad minden olyan kinövést, melyek már nincsenek a hasznodra. Az ego szerkezete szétesik, és feltárul Esszenciális Önvalód.
* Keress új létezési módokat, új embereket, új ötleteket, és olyan új irányokat, melyek elvezetnek abba a légüres térbe, melyet a megadás és elengedés hozott létre.
* A Világáthidaló alázatosságot hoz, akár azáltal, hogy segít alázatosan magadhoz ölelni az átadás és elengedés folyamatát, akár azzal, hogy térdre kényszerít.
* A múlt szerelmeibe és mintáiba való kapaszkodás, legyen az akár társadalmad, család vagy akár saját hited is, csak korlátozza a lehetőségeidet. Mondj le mindarról, ami korlátoz. Hogyha hajlandó vagy tenni egy sétát a sötét erdőben, felismerésekre és mélyebb megértésekre tehetsz szert, melyek a maguk természetességében fognak felbukkanni előtted.
* Ne feledd: Ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Engedd el pesszimista, fatalista hitrendszerek miatti küzdelmeidet. Add át magad ítélkezés nélkül. Cselekedj az elengedés és önátadás folyamatában. Tartsd fenn a tiszta szándékot, és figyeld, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.