18. Fehér Tükör * ETZNAB

Helga Brunner * www.shamaya.atA Fehér Tükör Üzenete és Feladatai:
* A Tükör üzenete: „Csak az igazságot tükrözöm vissza Neked!”
* Ez egy különleges alkalom, hogy meglásd és megnevezd azon részeidet, amelyekről eddig nem vettél tudomást, vagy nem láttál elég tisztán. Lásd meg mindazt, ami nem világos, amit nem vallottál be magadnak, vagy hárítottál eddig, a problémák illúzióját. Most lehetőséget kapsz, hogy szembenézz az igazsággal, és befejezz egy lezáratlan leckét. Nézz a tükörbe, melyben láthatóvá válik a tudatalatti, és vedd szemügyre az árnyékos oldaladat, mely megmutatja, ami közted és a fény között áll.
* Felfedező utad során használd a világot és az embereket tükörként, hogy megláthasd önmagadat, rögzített álláspontjaidat, berögzültségeidet. Szabadítsd fel magad saját igazságod kötöttségéből, hogy megtapasztalhasd a változó álláspontokban rejlő erőt. Kísérletezz az elengedéssel, vagy azzal, hogy belehelyezkedsz mások helyzetébe.
* Tudatosítsd, hogy nincsenek végérvényes dolgok, ahogy a mostani igazságod sem ugyanaz, mint amit pár év múlva gondolsz majd. Teremtsd meg folyékony középpontodat, mely a végletek között helyezkedik el. Lásd meg, hogy az ítélet és az elfogadás ugyanannak a tükörnek a két oldala. Te döntöd el, hogy melyik oldalon állsz!
* Úgy érezheted, hogy össze vagy zavarodva, vagy elvesztél problémáid visszatükröződésében: kétség, félelmek, ítélkezés, érzelmi gondok – ez mind-mind az illúzió megannyi arca. Őszintén kérdezd meg magadtól: Miként tartom fenn életemben az illúziót? Nézz bele a tükörbe, és vágd le mindazt magadról, amely nem tiszta.
* Figyelj, mi az, amit mások tárnak eléd, hogy megtudd, milyen módon tartod fenn az illúziókat az életedben. Ha valaki vagy valami erős érzelmeket vált ki belőled, tudatosan vizsgáld meg bírálataidat, nehezteléseidet és érzelmileg túlfeszített válaszreakcióidat. Vedd észre a varázslatos tükör ajándékait. Légy készen használni őket, hogy tényleg láthass, megbocsáthass, és átalakulhass. Kérdezd meg azoktól a barátaidtól, akikben megbízol, hogy mi a véleményük rólad. Használd ki az alkalmat, hogy együtt utazhattok a tükrök termén át. Spirituális harcosként légy készen olyan kockázatokra, melyek segítenek a megbocsátásban magadnak és másoknak.
* Ebben az időszakban kiemelten tudatosítsd magadban: „Minden erőteljes reakció egy emberre vagy egy helyzetre azt jelzi, hogy valamilyen problematikán dolgoznod kell magadban.” Legnagyobb árnyékaid azok az intenzív problémák, amik másokban és önmagadban legjobban zavarnak, valójában legnagyszerűbb tanáraid! Bocsáss meg önmagadnak, és bocsáss meg másoknak!
* Sajátítsd el a pozícióváltás művészetét, amikor vagy megváltoztatod saját fix álláspontodat, vagy belehelyezkedsz a másik helyzetébe, és átéled azt. Ezáltal mély felismerésekre tehetsz szert, miközben megláthatod az igazságot egy tágabb szemléletből.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.