KIN 027* Kék Mágneses Kéz* 01.10* A Ráhangolódás Rezonáns Majom Hava (Január 10-Február 6)

Tzolkin Challenge: 3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

027-manik-1Új Hullámvarázs, új hónap, vadonatúj lehetőségekkel! A Maja rendszer hetedik Holdhónapjához a Majom totemállat tartozik, mindemellett benne foglaltatik a 7es számok misztériuma is. A Majom a könnyed játékosságot, a „majomkodást” csempészi be, ebbe a minden szempontból erős és sorsfordító hónapba. Közvetlen kapcsolat teremtődik Istennel, a forrással, az univerzális energiahálózattal, amely hatalmas erővel tölt fel bennünket.

Mint ahogy ahhoz már hozzászokhattunk a hónapot mindig meghatározza a hónap első napja, mely esetünkben a Kék Mágneses Kéz napja, mely elindít még egy fejlődési ciklust, egy Hullámvarázst. A következő 13, sőt 28 napban tehát a fő téma a befejezés és átalakulás lesz. Tudatosan le kell zárnunk minden olyan témát, mintát, eseményt, gondolatmenetet, régi sérelmeket, stb. melyek az elmúlt 6 hónapban a felszínre kerültek, de még mindig odázzuk elengedésüket. Energiáink és életerönk visszatartói ezek és a kibontakozó lehetőségeink útjában állnak! Ahhoz hogy valami új beléphessen az életünkbe, helyet kell neki csinálnunk. Tegnap már elkezdtük, de ha mégsem, akkor ma mindenképp érdemes összeírni mindazt, ami immáron túl régóta köti meg életenergiánkat és blokkol bennünket a tovább lépésben. Használjuk a Kéz kreatív alkotó energiáit és formázzuk, fessük, vagy színezzük ki magunkból majd rituálisan semmisítsük meg az alkotást. A lényeg, a tiszta szándék és elfogadás. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek. Engedjük el az ítélkezés és önostorozást és élvezzük a felszabadulás édes érzését. Tekintsünk pozitívan a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Ez a 13 nap ideális lesz a test, a lélek és a szellem megtisztítására, gyógyítására és összehangolására is. A Kéz a megvalósítás, a tudatos véghezvitel és a befejezés ereje. Csakis a mi kezünkben van az életünk vezetése, a cselekvés varázsa. Ne engedjünk a halogatás csábításának! Erősítsük meg ha kell a szándékot minden nap. Lássuk célkitűzésünk megvalósulását. Törekednünk kell azonban arra, hogy cselekedeteinket ne csupán az egyéni érdek, hanem a nagyobb minta a Mindenség szolgálata is vezesse. Így erőnk a Mindenség által megsokszorozódva tér vissza hozzánk.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra:
Egyesítek a tudás érdekében
Vonzva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.