KIN 036* Sárga Planetáris Harcos* 01.19.

Tzolkin Challenge3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

s235403632231178415_p9_i2_w400A 10, Planetáris tónusú napon mindig kiteljesedik, fizikai formát ölt mindaz, amiért a Hullámvarázsban eddig dolgoztunk. Idézzük fel az eredeti célkitűzésünket, ha szükséges frissítsük fel emlékezetünket, erősítsük meg a szándékot. Ez a nap, amikor a kemény munka megtérül. Természetesen ez igaz a fordítottjára is, amennyiben nem cselekedtünk, most ne várjuk a sült galambot. Ki mint vet, úgy arat.

A Kéz Hullámvarázsban megjelenő Sárga Harcos minősége ma segít lezárnunk a múlt terheit, félbehagyott munkáinkat, így gyógyítva sebeinket. Belső erejével és kitartásával segíti a felelősségvállalást, hogy célunk mellett a legvégsőkig kitartsunk, hisz csakis így érhetjük el a kívánt eredményt. Higgyünk magunkban és képességeinkben; abban, hogy mindaz, amit a külvilágban kerestünk, valójában mindig is bennünk volt csak felfedezésre várt. Most hogy végre leváltak rólunk a régi berögzült mintáink és kijutottunk a túlagyalás, túlaggódás labirintusából, használjuk fel a mai nap, gyógyító erejét arra, hogy feltölthessük új Énünket erővel és bátorsággal! Tegyük fel magunknak a kérdést; Hogyan tovább? Mi az, amire igazán vágyunk, amit el szeretnénk még érni? Maradjunk nyitottak a Szellemi támogatásra, legyen bátorságunk bízni Önmagunkban, új képességeinkben és hallgassunk a Belső hangunk hívó szavára, mely tovább vezet utunkon.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kérdezzek
Előállítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.