Maja Naptár * Maja Horoszkóp

 MINOLTA DIGITAL CAMERAAz Egyből indul
Az Egybe tér
Egy Időben
Ma, mában él

A Maják az Univerzum idejének tudását hagyták ránk. Az Idő Törvényét, mely újra összekapcsol minket a Mindenséggel, és önmagunk Valódi Lényegével.
Az Idő Törvénye nem épül másra, mint az energiák hullámának figyelésére.
Ha megtanuljuk ezeket a hullámokat, megérkezhetünk a MOST pillanatába, megláthatjuk a mögöttük, bennük rejlő számtalan lehetőséget, és javunkra fordíthatjuk ezeket.

Naptáruk egyszerre több dologra is használható:

* egyrészt nyomon követhetjük a galaxisban és naprendszerünkben áramló energiák ritmusát, így megláthatjuk a ciklikusságot és a potenciálokat, amit hoznak;

* másrészt megismerhetjük általa önmagunkat, és hozott energiáinkat, azt, hogy egy magasabb szinten milyen családhoz tartozunk, és hogy ezen életünkbe milyen energiák megélését, kifejlesztését vállaltuk fel. A Maja Szimbólumrendszer által felvázolható az egyén személyes energetikai mintázata, rejtett ereje, saját energiái és kihívás, de megmutatja azt is, hogy mi az a tulajdonság, mely kifejlesztése által tovább tudunk haladni utunkon;

* harmadszor pedig megláthatjuk, világunk milyen nagy ritmusban helyezkedik el, ebben hol tart, és hova visz ez az út. A Változás hullámának centrumában vagyunk, és az, hogy hova jutunk, tőlünk, és a megtett lépésektől függ. De az Idő Törvénye ehhez is segítséget tud adni!

Domokos Erzsébet
KIN 106 Fehér Lunáris Világáthidaló
erzsebet.domokos@gmail.com


Ismerkedjünk meg a Maja Horoszkóppal:

Maja 2* Saját Energiáink >>

* Szinek * Föld energia ciklusai >>

* Számok * Galaktikus Tónusok >>

* Jegyek * Szoláris minőségek >>

 

Maja számítógépes program itt elérhető:

d68560a8d76ad1b20d20513bff6a0f5e* Angol nyelvű program >>>

* Magyar Dreamspell * Maja horoszkóp program >>>

* Magyar Dreamspell program >>>

 

 

 

 

Hírdetés

Egy gondolat “Maja Naptár * Maja Horoszkóp” bejegyzéshez

  1. Kedves Erzsébet, mivel nem találtam kapcsolatot…ezért gondoltam itt tenném fel kérdéseimet…az egyik, hogy a maja naptár menüpontra tévedt kurzor felajánlja a 20 “jegy” leírását…de a 9. 10. 11. -es jegyek nem szerepelnek benne….lehet kérni, hogy ezek is láthatóak legyenek?

    Láttam, hogy a legkorábbi bejegyzés augusztustól kezdődik, amikor már benne voltunk a kék elektromos vihar évében….van lehetőség arra, hogy egy rövid írásban közzé tegye ennek az évnek a “hatásait” “sajátosságait”?

    Nagyon tetszik a blog….eddig még itt találkoztam a számomra legszimpatikusabb leírásokkal…több éve követem nyomon a napok minőségeit és itt találtam rá a legszebb és legbővebb leírásokra, köszönöm 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.