Saját Energiáink

4930ca3d18241e236f7a5b9bdbc0f6b8Bolygónkra számtalan energia érkezik minden nap, valamint a Föld is rendelkezik különböző energetikai tulajdonságokkal. Ezek az energiák különböző ritmusokban érkeznek hozzánk, hogy színezzék életünket, támogassák fejlődésünket, mindennapjainkat. Amikor valaki megszületik, akkor energetikai rendszerébe és DNS-ébe beleég az adott nap energetikai tulajdonság-csomagja, így meghatározva a személy karakterét, alapvető jellegzetességeit, viselkedését, a külvilághoz való közeledésének módját, érzelmi mintáit, gondolatait. Ezért válik egyre fontosabbá minden olyan tudomány, mely segítségével leképezhető egy személy születési napjának energetikája. A különböző módszerek más- más mélységben, nézőpontból vizsgálják az energiákat, de legtöbbször szorosan összekapcsolható a különböző rendszerek információja.

A Maja Naptár szintén felhasználható egy születési dátum energiáinak meghatározására. Sok rendszerrel ellentétben viszont rengeteg olyan információval tud szolgálni, mely rámutat egy-egy személy meghatározó beállítottságára. Kilencedik dimenziós alapjai által egy magasabb tulajdonság-csomagot képes megalkotni az emberről, felvázolható egy meghatározó életút, mely 52 éves ciklusokra bontja a személy életét, ezáltal rávilágít az egymást követő fejlődési szakaszokra, így felvázolva egy személyes fejlődési spirált.

Megszületünk, és ezzel felvállalunk egy feladatot, egy fejlődési utat, amelynek beteljesítését célként jelöljük ki önmagunk számára. Születésünkkel rálépünk egy útra, és elindulunk rajta, hogy végigjárjuk azt, amit kijelöltünk önmagunk számára. Az útnak adottak a szélei, az iránya, a kihívások és az erények.

Az egyéni születési energiák felvázolásához a Maja Naptár alapját, a Tzolkin ábráját és egy egyszerű számítási módot használunk fel. Már említettük, hogy a Tzolkin 13:20-as ábrája az energiák rendszerét vetíti elénk. Háromféle energiaciklus alkotja, így létrehozva a 260-féle minőséget:

* Az első, a négy egységre osztható Föld energiaciklusai, melyek a színekkel jeleníthetőek meg: Vörös, Fehér, Kék, Sárga.

* A második, mely a Szoláris energiák 20-as rendszerét vázolja fel, ezek függőlegesen láthatóak az ábrán. Fentről lefelé haladva a következők: Sárkány, Szél, Éjszaka, Mag, Kígyó, Világáthidaló, Kéz, Csillag, Hold, Kutya, Majom, Ember, Égenjáró, Varázsló, Sas, Harcos, Föld, Tükör, Vihar és Nap.

* A harmadik energiatípus a Galaktikus tónusok rendszere, mely 13-féle energiából áll, és számokat tükröz: Mágneses, Lunáris, Elektromos, Önálló, Felhangos, Ritmikus, Rezonáns, Galaktikus, Szoláris, Planetáris, Spektrális, Kristályos és Kozmikus.

Tzolkin

Ez a három energiacsoport az, amelyek egy-egy Kint alkotva felvázolják egy személy alap tulajdonságait, attól függően, mikor született az illető, és akkor melyik energia volt jelen. A következő táblázat által tudjuk meghatározni ezt a Kint, vagy más szóval Galaktikus Szignatúrát.

Egy konkrét születési dátumon bemutatva a számítást:

Születés idő: 1978. 09. 12.

  1. Az évszám értékének meghatározása: 1978 → 182
  2. A hónap értékének hozzáadása: 09 →243, így az összeg eddig: 425
  3. A nap értékének hozzáadása: 12. Az összeg: 437

Mivel ez így több, mint 260, kivonjuk belőle ezt a számot, és végül 177-et kapunk. Ez azt jelenti, hogy ezen a napon a 177-es Kin energiája hatott. A Tzolkin ábrán kikeressük ezt a Kint, és megállapítjuk a következőt:

Kin 177: Vörös Galaktikus Föld

Így meghatároztuk a példaként használt születési dátumunk Galaktikus Szignatúráját, vagyis azt, hogy milyen Föld energiát (Vörös), Szoláris jegyet (Föld), és Galaktikus tónust (Galaktikus) hordoz magában.

Ez a három energiatípus, amelyből egy adott személy alap energiacsomagja összeáll. Minden egyes energiának más-más jellemzője lesz, és ezek fogják az egyéni életfeladat alapját alkotni.

 

számítás

 

A színek és a jegy

Ezt az energiát a legkönnyebb a Tzolkin ábrája által felismerni, hiszen a kapott szám sorának elején található egy ábra, amely nemcsak a Szoláris energiát, a maja jegyet mutatja, hanem azt is, hogy milyen Föld energia, vagyis szín kapcsolódik hozzá.

jegyek

A szám

A számot, vagyis a Galaktikus energiát a szám fölött látható vonalak és pontok mutatják meg:* a pont 1-e
* a vonal 5-öt jelent.

számok

A három energia egybeolvasásából kaphatjuk meg egy saját energiánk nevét:
1: Szín (a példában Vörös)
2: Szám (a példában Galaktikus)
3: Jegy (a példában Föld)

Így máris tudatosan figyelhetjük a hozzánk kapcsolódó színű, számú és jegyű napokat. Ezzel mélyíthetjük önismeretünket, és támogathatjuk személyes fejlődésünket.

 Ismerkedjünk meg a Maja Horoszkóp többi részével is:

* Szinek * Föld energia ciklusai >>

* Számok * Galaktikus Tónusok >>

* Jegyek * Szoláris minőségek >>

Maja 2

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.