Bemutatkozó * Parcsami Mónika

beautiful_wolf_by_sheltiewolf-d1fiiulA nevem Parcsami Mónika. Planetary OC-ként (Fehér Planetáris Kutya) Én írom a Maja Napi energiákat.

Az Omniverzum Szabadegyetemen végeztem mint Lélekgyógyász 2015-ben. A tanulmányaim során nagyon sok rendszerrel megismerkedhettem és számomra a legmegdöbbentőbb az volt, hogy minden rendszer összefügg.

A Maja energiákkal 2012 nyarán estem szerelembe, amikor is Domokos Erzsébet Maja Évindító előadását hallgathattam meg. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk, és minél többet olvasok, vagy tanulok a Maja energiákról, egyre jobban megfog ez az összetett rendszer.

Lévén eléggé szkeptikus ember voltam, eleinte kétkedve fogadtam, ugyan mi újat tudnak mondani nekem, Rólam a Maják, amit a többi rendszer nem mutatott meg…?
A válaszon ledöbbentem. Nem csak hogy mélyebb rálátást adott nekem Önmagamról, de felfedezhettem az állandó kérdésemre a választ: „Oké, hogy ezt, ezt, és ezt is meg kell fejlődnöm, de HOGYAN?”
Segített abban, hogy megmutatta az „árnyék bölcsességét”, nevezetesen azt, hogy a negatív állapotomat hogyan tudom a Fénybe emelni.

Mindezek mellett a Maja elemzésből megtudhattam, hogy mely jegyek azok, amelyek segítségemre vannak az utamon. Útmutatást kaptam arra, hogyan használjam az energiáikat, támogatásukat. Melyik az, ami ki tud húzni a negatív állapotomból, vagy hogy melyik jegy az, amelynek tulajdonságain dolgozva a „hiányosságaimat” pótolhatom.
Tudom azt, hogy sosem leszünk Tökéletesek, de mindig törekedni kell rá, hogy fejlődhessünk.

Remélem, hogy minél több embert megérint majd ez a rendszer.

Bízom benne, hogy írásaimmal ha csak egy picit is, de segítséget tudok nyújtani Nektek abban, hogyan használhatjuk a Maja energiákat a a mindennapi életünkben.

Ha bővebb előrejelzést szeretnétek a következő hónapok, és hullámvarázsok energiáiról, iratkozzatok fel hírlevelünkre!

In Lak’ech * Én egy másik Te vagyok!

Üdvözlettel,
A Fehér Kutya

Parcsami Mónika
06-30-40-66-348 * parcsami_monika@yahoo.com

Hírdetés

4 gondolat “Bemutatkozó * Parcsami Mónika” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.