19. Kék Vihar * CAUAC

Helga Brunner * www.shamaya.atKék Vihar Üzenete és Feladatai:
* A Vihar az átalakulás beavató, lila lángja, mely eléget mindent, amely már nem szolgál minket. Ezt a lángot tudatosan is előhívhatjuk, és felhasználhatjuk, hogy tüzében elégessünk mindent, amit szeretnénk átadni újra a Fénynek.
* Ha a Felemelkedést választod, akkor itt az idő kifejezni valódi szándékodat, hogy azzá válj, aki vagy, és engedd, hogy minden más menjen, ami nem kapcsolódik ehhez. Tudd, hogy a vihar után semmi sem marad, mert kitisztít mindent, amire nincs szükséged.
* Felhozza az alapvető gondokat, kitisztítja a rejtett szögleteket, és feltárja mindazt, mely elszakít a Forrástól.
* Amikor Cauac energiái belépnek, úgy érezheted, hogy életed már nem működik úgy, ahogy eddig. A régi megoldási minták már nem elegendőek, és egyszerű érzékeléseid új jelentést kapnak. Régi hiedelmeidhez ragaszkodva úgy élheted meg ezt, hogy kiborulsz, összeomolsz. Az új minőségben a kiborulás áttöréssé válik. Elérkeztél a falhoz, ameddig az önmagad által ismert éned tart. Engedd, hogy Cauac viharának energiái megtisztítsanak.
* Ebben az időszakban felfokozódhatnak az alapvető gondok, érzelmek. Kétségbeesés és a feladás érzése hatalmasodhat el rajtunk. Ha ez megtörténik, akkor tudatosítsuk azt, hogy ez az intenzív átalakulás időszaka. Egyszerűen fogadj el mindent, ami veled történik, és vissza fogod nyerni az életenergiát, amit a fejlődés szolgálatába állíthatsz.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció:
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.