4. Sárga Mag * KAN

004-kanÜzenete:

  • Kan energiája azt jelenti, hogy most van itt a kedvező alkalom, hogy elültessük valamilyen célunk, tervünk vagy álmunk magját. Ne feledjük, hogy minden mag önmagától csírázik ki, és bármilyen álom megvalósítása egy egyszerű gondolattal kezdődik.
  • Legyünk készen arra, hogy feltörjük a múlt mintáinak szorító falait, a hiedelemrendszerek bilincseit.

Feladata:

  • Vizsgáljuk meg a biztonság kérdését életünkben. Szabaduljunk meg a régi mintáktól, hiedelmektől és szokásoktól, haladjunk előre az új lehetőségek felé.
  • Ne várjunk a tökéletesnek tűnő körülményekre ahhoz, hogy a magokat elültessük. Mi vagyunk a fogékony termőföld, vágyaink és kívánságaink természetes módon odavonzzák a támogatást, a támaszt.
  • Álmaink és vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. A válasz belül van, nem kívül. Ne feledjük, a magok önmagukban hordozzák a teljesség hologramját, és a növekedés folyamata mindig válaszokkal és felismerésekkel szolgál. Ültessük el céljainkat, hogy felgyorsítsák, irányítsák és megnyilvánítsák mélységeink rejtélyeit.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.