KIN 038* Fehér Kristályos Tükör* 01.21.

Tzolkin Challenge3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

Scene of man

Tegnap hátat fordítottunk a Kéz hullámvarázs témáinak. Így hogy lekerült a fókusz a feladatairól, ma felsejlenek a tanulságok, a felismerések. A mai nap rámutat arra, hogy mennyi minden vitte el eddigi figyelmünket az útról, milyen hamis illúziókkal ringattuk magunkat a stagnálás állapotába. Ez a nap finomhangolja hozzáállásunkat, új nézőpontokat teremt, egyben felkészít bennünket a következő Hullámvarázs témájára, amikor is fel kell vállaljuk belső értékeinket, igaz énünket.

A Tükör egy lehetőség, hogy meglássuk, hogy minden a mi választásunk, a mi döntésünk eredménye. Ahogy másként állunk a helyzetekhez, vagy épp másként döntünk, akkor egészen más fog visszatükröződni ránk. Ha mindig ugyanazt a működési mintát válasszuk, ne várjunk más eredményt, mint eddig. Fontos szem előtt tartani, hogy bár a múlt már nem létezik csak a jelen pillanat, mégis a múltbeli döntéseink és cselekedeteink azok, amelyek a jelen pillanatunkat létrehozták. Ahelyett, hogy ostoroznánk magunkat, lássuk meg a jó oldalát is, mindazt, amit az esetleges (és csak látszólagosan) rossz döntéseinkkel nyertünk és mostantól cselekedjünk másként! Az elmúlt napokban megtapasztalhattuk, hogy életünk mely területein apróztuk el figyelmünket, energiáinkat azzal, hogy mindent egyszerre akartunk. Vonjuk le a tanulságot, készítsük el eszerint új cselekvési tervünket, tűzzünk ki új célokat és azokat szisztematikusan vigyük is végig!

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra: 
Szentelek, hogy visszatükrözzek
Egyetemessé téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.