12. Sárga Ember * EB

Helga Brunner * www.shamaya.atA Sárga Ember Üzenete és Feladatai:
* Az Ember a bőség kelyhének jelképe, ezért feszegeti a kérdést: vajon mi az, ami az öröm és beteljesülés érzetét hozza el nekünk. Ha megtaláltuk, akkor feltétlenül vezessük be mindennapjainkba, mert csak akkor érezzük az Univerzum bőségét és támogatását, ha mi magunk áthangolódunk annak rezgésére. Ehhez pedig az első lépés, hogy mi töltögetjük saját kelyhünket.
* Ezen időszak fontos feladata, hogy megnyissuk szívünket, elvárások és hiányok nélkül, hogy beléphessen életünkbe a Szellem. Előfordulhat, hogy a hiány érzelmi szükségletek és elégtelenség képében jelentkezik. Ezek mind annak jelei, hogy nem vagyunk nyitottak, és nem tudjuk befogadni a kívülről és a Szellemtől érkező ajándékokat. Ha ezt tapasztaljuk, akkor tudatosan nyíljunk meg, és engedjük el elvárásainkat, mert minden ajándék a legváratlanabb időben és formában jelentkezik majd!
* Eb az elmével való harcunkra is felhívja a figyelmünket. Ez a pár nap nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy békét kössünk az elmével, ezáltal megtanulhatjuk irányítani. Ez biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy a rosszul működő mentális mintákat és a tudatalattinkban tárolódott hiány-mintákat átírjuk, és beemeljük életünkbe a bőséget.
* Emelkedjünk fizikailag, szellemileg és érzelmileg is arra a rezgésszintre, melyen lenni szeretnénk, mert azáltal, hogy mindannak rezgései vagyunk, amik lehetünk, egy természetes rezgés tölti meg kelyhünket, és átrezegteti teljes világunkat.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.

Megerősítés: 
Nyitott kehely vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.