KIN 106* Fehér Lunáris Világáthidaló* 05.19* Galaktikus Aktiváló Portálnap

www.shamaya.at, Kin 106Mint korábban írtam, a következő 52 napban olyan bolygók aktivizálódnak, melyek felerősítik, és megszűrik a beáramló energiákat, így kristálytisztán érkeznek meg hozzánk a jegyek energiái. Ez okozhat egyeseknél vérnyomás problémákat, fejfájást, javasolt sok víz fogyasztása, és tudatos fókusz a napi energiákra. Ahogy megtanuljuk tudatosan alkalmazni a napi energiákat ezt az intenzív és átalakító időszakot könnyedén a magunk javára fordíthatjuk. A mai naptól 10 napig egymást követik a GAP napok tiszta energiái, majd 5 napos pihenő után végig vesszük a 20 szoláris jegy tiszta semmihez sem fogható energiáit- MAG napok. Ezután mintegy levezetőként, 5 nap pihenés után megint egy 10 napos GAP nap időszak következik. Ezt az időszakot nem kihasználni önnön fejlődésünkre, már-már vétek! Tarts velem és éljük át együtt!

A GAP napok sorozatában ez első ilyen nap a Fehér Lunáris Világáthidalóé. A Kígyó hullámvarázs második napján, a Fehér Világáthidaló segítségével fedezhetjük fel mindazt, mely életerönk, áramlásában blokkot képez. Ez lehet egy korábban berögzült minta, rossz szokás, a megszokás és biztonság hamis illúziója, vagy bármi más, mely feleslegesen viszi el, vagy épp akasztja meg életerönket. Engedjük el ragaszkodásainkat, az irányítási vágyat, az ellenállást. A Kígyó hullámvarázs átalakulásért, feloldozásért, szabadságért és szenvedélyért kiált! A halvérűségnek itt és most vége! Adjuk át magunkat a bennünk élő, lobogó tűznek, mely a (szimbolikus) halál és átalakulás után kiált. A mai nap megerősítései: „Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.” Mantrázzuk ezt ma, bármi is jön velünk szembe. Szabaduljunk fel a mai pillanatban. Ahogy írtam ez az időszak az átalakulásról szól, teljesen természetes ha nosztalgiázunk, de észlelnünk kell és tudatosan lépnünk a változás felé. Olyan ez, mint amikor a régi, kényelmes és kitaposott lyukas cipőnk, megszokott kényelmét egy új cipőre cseréljük. Az elején még lehet, hogy picit szokatlan, talán picit még szorít is, de tudjuk, hogy a két cipő közül az új fog bennünket messzebbre vinni. Engedjük el félelmeinket, és adjuk át magunkat tapasztalataink tanításainak. Tudatosan készítsünk helyet az új ajándékok megjelenésének. Fogadjuk el jelen helyzetünk igazságát. Ha elfogadjuk azt, amink van, szabadon továbbléphetünk. A változás és növekedés könnyebbé, természetesebbé válik. A megadás élettel telített állapotában minden élmény több örömnek nyit utat.

Mantra:
Polarizálok a kiegyenlítés érdekében
Stabilizálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A kihívás elektromos tónusával
Engem a végtelenség ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok .. Lépj be.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.