KIN 107* Kék Elektromos Kéz* 05.20* Galaktikus Aktiváló Portálnap

kézszívA Kék Elektromos kéz ma kivezet bennünket a kétségekből. Gyógyírt és megnyugvást hoz a mai nap. A Kéz minősége aktív, cselekvő energiákat hordoz, segíthet pontot tenni megkezdett tevékenységek, elavult minták, feltorlódott feladatok végére. Kreativitása, szándéka és ereje a mai GAP napoknak köszönhetően megsokszorozódik. Mindehhez az Elektromos tónus társul, mely szintén a termékenység és kreativitás minősége, mottója: „Létrehozom!” A Kígyó Hullámvarázsban megjelenő Elektromos Kígyó ma új utakra visz bennünket. Bízzunk ösztönös megérzéseinkben és kövessük hívó szavát!

Ma egy igen aktív nap elébe nézünk, mely nem csak rávilágít elakadásainkra és felfedi ha túl-vállaltuk volna magunkat, de ezek befejezésével és lezárásaival, ki is vezet bennünket ezekből a „ragacsos” szituációkból. A Kék Kéz igen érzékeny és teremtő energiával rendelkezik. Mindig tudja, mikor érkezik el az idő egy ajtó bezárására, egy teher letételére, vagy épp ellenkezőleg, mikor kell aktív cselekvéssel, tovább lépnünk. Figyeljük meg testünk jelzéseit, hallgassunk belső megérzéseinkre, hogy életünk mely részében, szerepében érezzük azt, hogy túlvállaltuk magunkat, vagy épp hol vagyunk túl passzívak. Ma ezekkel a területekkel kell foglalkozzunk. Osszuk fel teendőinket és állítsunk fel egy fontossági sorrendet. Minden rész-cél teljesítése után álljunk meg és „ajándékozzuk” meg magunkat valami aprósággal, ami örömet okoz. Ez nem csak motiváló, de pozitív mintát is elültet bennünk. Érezzük azt a felszabadító érzést, amikor letehetjük a batyunkat és azt, hogy az eddig megosztott figyelmünket most végre csak egy pontra fókuszáljuk. Merítsünk ebből erőt és így vessük bele magunkat a megoldások keresésébe ahelyett, hogy visszavonulva az elmúlt időszakban szerzett sebeinket nyalogatnánk. Használjuk ki ezt a lendületet és nyitottságot arra, hogy meghallgassuk mások véleményét, nézőpontját is. Legyünk a megoldás része kreativitásunkkal. Legyünk proaktívak és hagyjuk el a halogatást!

A mai nap vezető ereje a Kék Majom, mely segít a nehézségeken humorral átlépni. Legyünk nyitottak és engedjük, hogy a Majom más megvilágításba helyezze nehézségeinket, élethelyzetünket. Arra tanít, hogy ne vegyük „véresen komolyan” magunkat és azt a helyzetet, amiben épp vagyunk. A mai nap energiáit elősegíthetjük bármilyen kreatív projekttel, a lényeg, hogy leljük örömünket benne. Hívjuk segítségül Belső gyermeki énünket, hogy könnyedén és spontán álljunk a megoldandó feladataink elé. Meg fog lepni, milyen egyszerű is a megoldás, mely mindvégig ott volt a szemünk előtt, csak „felnőtt fejjel” nem láthattuk meg.

Mantra:
Aktiválok a tudás érdekében
Megkötve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.