KIN 086* Fehér Galaktikus Világáthidaló* 04.29

086-cimi-8Ma visszatér hozzánk az előző hullámvarázs a Fehér Világáthidaló témája, mintegy felülvizsgálva jelenünket, hogy mennyire alkalmazzuk az eddig tanultakat. Ha máris megfeledkeztünk volna róla és visszatértünk a régi mintáinkhoz, melyekhez görcsösen ragaszkodunk, vagy továbbra is az egóból (önös érdekből) irányítanánk, úgy ismét a fejünkre koppintanak és újra megkapjuk ezeket a témákat. Amennyiben „átmegyünk a vizsgán”, úgy megkapjuk a szükséges támogatást, mellyel előre lendítenek utunkon.

Újra megjelenhetnek azok az események, gondolatok, érzések vagy emberek az életünkben, akik, vagy amik elengedésével az elmúlt hullám során dolgoztunk. Figyeljünk ezekre a felbukkanásokra, és az általuk bennünk elinduló reakciókra. Ha ma valami érzelmileg megérint, bennünket, vagy szélsőséges reakciót vált ki belőlünk, azt érdemes ma újra felülvizsgálni és a Vihar-Világáthidaló tisztító és átformáló erejére bízni. Ha ugyanis tovább  ragaszkodunk ezekhez a dolgokhoz, a vágyott jövőtől szakíthatjuk el magunkat. A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, használjuk bátran, ha úgy éreznénk, hogy megrekedtünk és forduljuk ezen „beragadások” felé szeretettel és búcsúzzunk el tőlük. Adjunk hálát, amiért eddig kísértek utunkon, hisz fontos szerepet töltöttek be életünkben. Akár kellemes, akár fájó is az emlék, tudatosítsuk magunkban, hogy általuk váltunk azzá, akik ma vagyunk. Engedjük el a ragaszkodást, a jövőtől és a lehetőségektől való félelmet. Merjük elhinni, hogy minden a számunkra lehető legjobban alakul, még akkor is, ha nem mi irányítjuk az eseményeket.

Mantra:
Harmonizálok, hogy kiegyenlítsek
Formálva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a hűség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés:
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.