KIN 085* Vörös Rezonáns Kígyó* 04.28* Galaktikus Aktiváló Portálnap

085-chicchan-7A Rezonáns tónusú Kígyó minőségével, ma újra tölthetjük kiürült erőtartályainkat, hogy legyen elég kitartásunk, lelkesedésünk és erőnk a Vihar hozta megújuláshoz. A mai napot tovább erősíti az a tény, hogy ez egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben, így ma bármibe is fogunk azt siker koronázza.

A hullámvarázs felénél járunk, elérkezett az idő, hogy egy percre megálljunk és visszatekintsünk az elmúlt napok eseményeire. Most, hogy már leküzdöttük a kezdeti nehézséget, végre elérkeztünk a töltekezéshez. Mérjük fel a „károkat” és engedjük el mindazt, ami még itt ragadt, de már feleslegessé vált. Elérkezett a megújulás időszaka. Olyan ez, mint a báb, melynek hátra kell hagynia a biztonságot nyújtó hüvelyét ahhoz, hogy csodás pillangóként szabadon szárnyalhasson. A Kígyó segítségével, ma felfedezhetjük, hogy életünk mely területén van leginkább szükségünk arra, hogy kilépjünk a rutin biztonságának illúziójából és elinduljunk az ismeretlenbe. Használjuk ki jól a mai nap energiáit, például egy meditációval vizualizáljuk magunk elé, ahogy a Galaktikus Aktiváló Portál kapun át beáramló fény behatol korona csakránkon, majd a gerinc mentén végig haladva ez a fény átjárja minden sejtünket, feloldja elakadásainkat, hogy végül a talpunkon át kilépve egészen a Föld Vasmag kristályához hatoljon le. Innen ugyanezen az úton áramlik vissza testünkbe, hogy mint Kundahlini, a gyökér csakránkból indulva felfelé, a gerinc mentén, kitöltse az összes repedést, hiányosságot, melyeket az elmúlt napok veszteségei okoztak.

Összegezve egy igen energetikus napot élhetünk ma át, mely tele lesz szenvedéllyel és lelkesedéssel. Vigyázzunk, azért nehogy kicsit túlpörögjünk. Ilyenkor előfordulhat szívdobogás, fejfájás és szédülés is. Ma különösen figyeljünk oda testünk jelzéseire, a gyomorból érkező megérzésre, mert ezek ma különös pontossággal vezetnek utunkon.

Mantra:
Levezetek, hogy túléljek
Inspirálva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.