KIN 084* Sárga Ritmikus Mag* 04.27

084-kan-6Minden Hullámvarázs 6. napja a döntéshozatalé, amikor elköteleződünk célkitűzésünk mellett és ezzel meghatározzuk cselekvésünk irányát. Olyan ez, mint ahogyan a számot is írjuk – vagyis ahogy eredetileg kellene- kiindulunk egy pontból (Mágneses tónus), körbejárjuk a témát, megteremtve a stabil alapokat (Önálló tónus), összpontosítunk (Felhangos tónus) és elindulunk kifelé-felfelé. A Kék Vihar Hullámvarázsban ez a Sárga Mag feladata, mely a felszínre került lehetőségeinkkel fog dolgozni: Egyesíti az ellentéteket, erőt gyűjt, és kitartást hoz.

Tegnap lelkünk rejtett bugyraiban járva, szembesültünk félelmeink, elengedéseink tárgyával, megismerhettük félelmeink valós okát. A Sárga Mag ma ezt segít fel-, illetve megdolgoznunk. A Mag jegy arra kér bennünket, hogy fordítsunk időt és energiát önmagunkra és fejlődésünkre. Mindez csak döntés kérdése: merünk e valami újba belevágni, vagy megelégszünk a jelenlegi helyzettel? Vegyük számba a lehetőségeinket, képességeinket és vessük össze a vágyott céllal. Mi az, amit feláldoznánk (Vihar hullámvarázs) a cél elérése érdekében? Megéri tenni érte, vagy megelégszünk a tudattal, hogy eddig is eljutottunk? Mi a vacillálásunk valódi oka? Mit veszíthetünk? Lehet, nem szeretnénk, hogy másnak is feltűnjünk, milyen kincsre tettünk szert, mert úgy gondoljuk, hogy ezáltal céltáblává válhatunk? Vagy csak egyszerűen félünk attól, hogy milyen változást hozhat ez az életünkbe?

Tudatosítsuk magunkba, hogy véletlenek nincsenek! Ezen képességeink, lehetőségeink azért kerültek most a felszínre, mert MOST érettünk meg erre a feladatra! Használjuk ki a Vihar energiáit, hogy magával ragadhassa mindazt, mely feladatunkat gátolja, vagy épp elveszi tőlünk az energiát. Merjünk bátran változtatni és higgyünk! Higgyünk Önmagunkban és a nagyobb Célban és a támogatás nem marad el!

Mantra:
Szervezek, hogy célozzak
Célozva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.