KIN 056* Sárga Önálló Harcos* 03.30

warriorMa a Sárga Önálló Harcos nyugodt és kiegyensúlyozott energiái lépnek be életünkbe, hogy elsimítsák az elmúlt napok eseményeit. Egyensúlyt teremtve, megadja azt a biztonságos alapot, melyre az Égenjáró hullámvarázs terveit felépíthetjük. A Harcos útja a szív és elme útja. Csakis akkor működhet, ha megvan a kellő összhang e kettő között.

A Harcos megerősítése: „Felveszem személyi erőm botját.” Felelősséget vállalok cselekedeteimért, képességeimért, hogy így felvértezve elkészítem cselekvési tervemet. A mai nap arra bíztat, hogy bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. Fogalmazzuk meg magunknak azokat a kérdéseket, melyek legbelül foglalkoztatnak bennünket. Gyakran egy jól megfogalmazott kérdéssel már meg is kapjuk a választ, amire várunk, mely tovább repít célkitűzéseink felé. Engedjük el félelmeinket, hiszen a bátorság nem azt jelenti, hogy nem félünk, hanem azt, hogy ezzel együtt mégis cselekszünk!

Az Égenjáró hullámvarázs kíváncsi, felfedező minőségéhez tehát ma bátorság és erő is társul, mely nagyban előre lendítheti célkitűzéseinket. Kapcsolódjunk össze belső vezetőnkkel és hallgassunk útmutatására. Ahogy elér hozzánk ez a hang – bármily halk is, – automatikusan felerősödik bennünk a Bizalom érzése, mely bátorsággal és eltökéltséggel tölt el, így könnyebben szembe tudunk nézni az esetlegesen elénk kerülő akadályokkal. Hangolódjunk újra rá az Szellemi vezettetésre és a siker nem marad el.

Mantra: 
Meghatározok, hogy kérdezzek,
Megkötve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A forma önlétező tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.