KIN 057* Vörös Felhangos Föld* 03.31

057-caban-5Március utolsó napját a Vörös Felhangos Föld minőségével zárjuk, mely elősegíti az összpontosítást, leföldel és segít összegeznünk külső és belső erőforrásainkat. A mai napon kapcsolódjunk össze belső erőközpontunkkal és fókuszunkat fordítsuk az itt és most pillanatára. Mai rohanó világunkban már szinte mindent annyira előre tervezünk/várunk – nyáron a síelést, télen a nyaralást, sikeres karriert, gyermekvállalást, spirituális fejlődést, hogy teljesen megfeledkezünk arról, hogy mindezek előfeltétele, az ITT és MOSTban gyökerezik! Mintha már a Maratont terveznénk lefutni, de valójában még járni is alig tudunk…  Lassítsunk le! Ahhoz, hogy sikereket érjünk el, tennünk is kell érte.

A Vörös Föld szinkronicitásában ma olyan véletlenszerű események, találkozások tanúi lehetünk, melyek előrevetítenek egyfajta utat. Érdemes nem azonnal messzemenő következtetéseket levonni ezekből a jelekből, hanem nyugodtan hagyni kibontakozni előttünk a valós tartalmat. Nehéz a jelenben maradni, de érdemes, hisz holnap is csupán mindazok leszünk, mint ma, plusz egy kicsit több. A mai nap változásai, történései és megélései az alapja holnapunknak.  Mindemellett mindannyian részesei vagyunk egy nagyobb egységnek legyen ez a család, közvetlen- és tágabb környezetünk és persze a világmindenség. Így természetesen részesei vagyunk a Kollektív Tudatnak is, így felelősségünk van nem csupán önmagunkkal szemben, de ennek alakulásában is. „Mindenki sepregessen a saját portáján” tartja mondás és csakis így lehetne egy ideális és „Tiszta Világ”. De sajnos még nem tartunk itt. Itt és Most kell úgy döntenünk, hogy mostantól MI másként cselekszünk. Engedjük el előítéleteinket, önmagunk és környezetünk kritizálását! Legyünk tudatában annak, hogy az indulatos vagy erőszakos reakciók, tovább növelik az elkülönültséget. A Föld azt kéri tőlünk, hogy a cselekvést vegyítsük éberséggel és megértéssel.

Kapcsolódjunk ma a Földanyánkhoz – Gaia-hoz – és adjunk hálát. Legyünk türelmesek és Tudatosak! Emlékezzünk arra, hogy egy átalakulási folyamatban vagyunk. Új kapcsolódás alakul, melyhez idomulnunk kell. Ha tehetjük meditáljunk, vagy csak végezzünk egy gyors vizualizációs gyakorlatot, melyben saját tempónkban és módján kapcsolódjunk össze a Föld vasmagkristályával. Ha netán erre sincs időnk (bár rohanó világunkban éppen erre kéne leginkább időt szakítanunk, hogy „utolérjük önmagunk!”) akkor csak vegyük fel a Természet 4 elemének egyikével a kapcsolatot: föld, víz, levegő, tűz és összpontosítsunk erre kicsit. Üljünk ki egy fa alá ebédkor, hallgassuk a madarak énekét, ápoljuk cserepes virágjainkat, vagy csak gyújtsunk gyertyát. A lényeg a kapcsolódás, a földeltség az itt és mostban, hogy észrevehessük a mában rejlő lehetőségeinket.

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.