KIN 055* Kék Elektromos Sas* 03.29

055-men-3Az Elektromos Sas, minősége ma nyitottságot és együttműködést vár tőlünk, hogy az elmúlt 2 nap eseményeit figyelembe véve rálelhessünk a megoldásra.  A Sas ma a víziói segítségével felfedi előttünk a lehetséges utakat, az Elektromos tónus pedig segít mérlegelnünk.

Az előző (a Nap) Hullámvarázsban már megláthattuk mi mindenre vagyunk képesek, ha eltökéljük magunkat, ma pedig a Sas emlékeztet minderre. Bízzunk képességeinkben és kövessük álmainkat! Engedjük el kétségeinket és minden hozzájuk fűződő gondolati mintát. Hallgassunk megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Ne feledjük, hogy alapvetően is “hidak vagyunk Ég és Föld között”, de most ez az Égenjáró hónapjában fokozottan is igaz! Minden kimondott szó, de még a gondolatok is hatalmas erővel bírnak. Használjuk ki a mai napot arra, hogy újra gondoljuk céljainkat és kidolgozzuk a hozzá vezető lépéseket. Fókuszáljunk ezekre a vízióra, lássuk megvalósulásukat. Használjuk ki az Elektromos tónus kreativitását, hogy egy új szintre emelkedhessünk.  Képzeljük el, hogy milyen már benne élni, elérni a célunkat. Lássuk meg azt is, hogy mindezért mit kell tennünk és esetlegesen mit kell feladnunk, változtatnunk életünkben. Használjuk ehhez az Égenjáró támogató energiáit, hogy legyen bátorságunk és kíváncsiságunk mindezt felfedezni! Ne feledjük, teremtő erőnket. Mindent lehet, csak akarni kell!

Mantra: 
Aktiválok, hogy teremtsek,
Megkötve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.