KIN 247* Kék Kozmikus Kéz* 01.20

d4308af39af010fde247e04024ff8974Minden vég, egyben valami Új kezdete. Nincs ez másként a Kozmikus tónussal sem. A Kék Kozmikus Kéz segítségével ma zárul a Sas Hullámvarázs szárnyalása. A Hullámvarázs utolsó napja mindig a lezárásról, az elengedésről szól, hogy valami új vehesse kezdetét. A Kék Kéz segít békét kötnünk az elmúlt időszakkal, hogy begyógyítva sebeinket átvezessen a Tzolkin utolsó hullámvarázsába, melyet a Csillag harmonikus energiái ihletnek meg.

A Kozmikus tónus dinamikája mozgásra késztet mindent, ami mozdulatlan. Ezzel beindítja a változást, mivel kilök a régi, megszokott rendszerből. Nincs cselekvési nyomás benne, mégis a dimenziók közötti váltás ereje, mely a szimbolikus halálhoz hasonlítható. Mindezt ma megkönnyít a Kék Kéz kreatív és gyógyító ereje. Már a kéz szimbolikus jelentése is igen sokrétű: lehet segítő, gyógyító, cselekvő, megállító, lezáró. Így tehát nem meglepő, hogy ha mindezen minőségek képviseltetik magukat a mai napon. Segítő, hogy felemeljen, hogy kiemeljen bennünket a Sas hullám témáiból és átvezessen bennünket a Csillag hullámvarázsba. Gyógyító, hogy az elmúlt időszak alatt szerzett sérüléseinkre gyógyírt nyújtson, hogy ezeket a fájdalmas batyukat végre a magunk mögött hagyhassuk. Megállít, hogy a visszatérhessünk a jelenbe és legyen időnk minderre, hogy felmérhessük, mi az, ami még lezárásra vár. Álljunk hát meg egy percre és tekintsünk vissza az elmúlt napokra, – sőt a Tzolkin elmúlt 247 napjára- és lássuk meg mi az, ami még befejezésre vár, amit még el kellene, hogy engedjünk, a tovább lépéshez.

A Sas hullámvarázsban megjelenő Kéz, ma az alkotáson a kreativitáson keresztül hozza el a lezárást, melyet elősegíthetünk, ha alkotunk valamit, amihez nem csupán a Kézügyességünkre van szükségünk, hanem a szépérzékünkre is. Így ezzel máris ráhangolódhatunk a holnap induló Sárga Csillag hullámvarázsra is.

Mantra:
Kitartok a tudás érdekében
Túlhaladva a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előre mutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghez viszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.