KIN 248* Sárga Mágneses Csillag* 01.21

248-lamat-1A Rendszer legpuhább, legfinomabb Hullámvarázsával zárjuk a Tzolkint, mely, mint egy finom puha takaró fedi be az elmúlt 247 napot. Ez az Összegzés időszaka! Segít feldolgozni, egységbe rendezni az elmúlt Tzolkint, hogy felismerjük a Rendező elvet az elmúlt időszak eseményeiben. Ebben a 13 napban fontos a belső egyensúly a harmónia megteremtése életünk minden szintje között. El kell engednünk az önkételyt, az elszakadás illúzióját és az elégedetlenséget. Merítsünk a szeretet és a játékosság energiáiból (Csillag és a Kék Majom, mint analóg erő), hogy kiléphessünk az esetleges diszharmonikus energiák körforgásából. Maradjunk a jelenben és bontakoztassuk ki Csillagmag természetünket!

Ez a 13 nap a szépség és elegancia periódusa. Feladatunk, hogy értékeljük és átértékeljük a bennünk és környezetünkben fellelhető szépséget és hagyjuk, hogy elvarázsoljon. Ez a Rend és rendszerezés időszaka is egyben. Ha tanultunk bármit is az elmúlt 260 napból, akkor most érkezett el az idő, hogy használjuk és felfedjük Csillagmag természetünket. Élő valóságként, ne csak elvont fogalomként gyakoroljuk a harmóniát! Rendezzük, rendszerezzük életünket, gondolatainkat, környezetünket. Természetesen lévén a renddel foglalkozunk, és tanuljuk, így fel kell készüljünk arra is, hogy sorra érkezni fognak a diszharmonikus események, emberek életünkbe, amik/akik  kibillentenek lelki egyensúlyunkból.  Például olyan emberekkel kell most együtt élnünk vagy dolgoznunk, akikkel folyamatos konfliktusaink, súrlódásaink vannak. Ennek az árnyéknak másik aspektusa, az ítélkezés, ami abból ered, hogy a harmóniát ideálnak tekintjük. Bármilyen módon járjuk utunkat, az lépéseket jelenthet a harmónia megvalósításában. Éljük meg a harmóniát kapcsolatainkban, érzelmeinkben, környezetünkben, és tágabb nézőpontjainkban.

Az átalakulás lehetősége abban rejlik, hogy tudatosítjuk életünkben jelenlévő harmóniát vagy diszharmóniát. Legyünk készen az elismerésre, és a tisztogatásra ott, ahol szükséges. Tekintsünk vissza és összegezzük az elmúlt időszakot, akár Tzolkint, akár az év első hónapját. Egyszerűsítsünk. Vizsgáljuk meg képességeinket, tehetségeinket. Szabadítsuk fel gondolatainkat, önkritikus természetünket. A jelen pillanatban mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk.

Mantra:
Egyesítek, hogy megszépítsek
Vonzva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.