KIN 239* Kék Felhangos Vihar* 01.12* Galaktikus Aktiváló Portál

239-cauac-5A Felhangos tónusú napok, a Hullámvarázs összpontosító, erőgyűjtő napjai, melyek beindítják az adott hullám cselekvési fázisát. Ilyenkor a feladat, hogy egységbe rendezzük mindazt, amit az elmúlt napokban elsajátítottunk, a meglévő képességeinkkel és a szándékunkkal. Az így összpontosult erőt ma a Kék Vihar tovább formálja, erősíti, melyet, ha lehet, még tovább fokoz az a tény, hogy mindez egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. Körülbelül olyan ez, mint amikor begyújtunk egy tűzijáték rakéta alá. Egy ideig még a földön szórja a szikrákat és visítva erőt gyűjt, mielőtt kilőne az ég felé, hogy elkápráztassunk bennünket a látványával.

Ahogy a Vihar napokon már hozzászokhattunk, a mai napon is érzelmileg felkavaró, átalakító és letisztító energiák tanúi leszünk. A Sas hullámban megjelenő Vihar segít lendületet vennünk, hogy végre elindulhassunk célunk felé. A mai napon helyezkedjünk el belső erőközpontunkban és hagyjuk, hogy a Vihar tegye a dolgát. Elementáris erejével magával ragad mindent, ami hátráltat célkitűzésünkben. Legyen ez egy beakadt gondolati spirál, viselkedési minta, vagy bármi ami nem szolgálja személyes fejlődésünket, ma bizony menni fog. Ha nem „adjuk magunktól” a Vihar akkor is viszi erővel. Elérkezett az idő, hogy türelmet és alázatot mutassunk ennek a hatalmas erőnek. Engedjük, hogy a tegnap felfedezett illúziókat végleg kisöpörje életünkből. Ha felelősséggel használjuk a Vihar erejét, óriási változásokat hozhatunk ma létre! Az elmúlt hónapok során már megtanultuk, hogy a Változás, ha mégoly fájdalmas is néha, az csakis bennünket szolgál, minket erősít, visz előre. Tartsunk ki hitünk mellett és bízzunk a felső vezettetésben.  Tudatosítsuk, hogy minden rosszban van valami jó, ez egy örökérvényű igazság. Ma hatalmas energiákat szabadíthatunk fel. Töltekezzünk belső stabil középpontunkból és használjuk a mai nap megerősítését és Meditációját.

Mantra:
Megerősítek, hogy katalizáljak
Irányítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.