KIN 238* Fehér Önálló Tükör* 01.11

238-etznab-4A Fehér Önálló Tükör napjára ébredtünk ma, mely azáltal, hogy felfedi a Sas hullám mögöttes igazságait, stabilizálja célkitűzéseinket. Az Önálló tónus a tervezési fázis utolsó napja, ma érdemes átgondolni az elmúlt napok fényében azt, hogyan tovább. Ha túl nagy falatnak bizonyul célkitűzésünk, tűzzünk ki rész célokat, a könnyebb teljesíthetőség érdekében, így nem fogjuk feladni időközben a küzdelmet.

Ahogy ahhoz már hozzászokhattunk a Tükör napjaink, ma akarva szembesülni fogunk az illúziók, ítélkezés és a „kinek van igaza” témakörökkel. Előfordulhat, hogy önkéntelenül is reagálunk bizonyos helyzetekre, emberre. Amennyiben azt érzékeljük, hogy egy bizonyos helyzetben érzelmileg kibillenünk egyensúlyunkból, vagy netán ítélkezünk, bírálunk (akár önmagunkat, akár másokat!), tudatosan lépjünk hátrébb az adott szituációból. Használjuk a Sas erejét ara, hogy eltávolodva a konfliktustól, (madártávlatból) jobban ráláthassunk az eseményre, személyre. Ezt az alapvetően érzelmi húrokat pengető napot, tovább fokozza a Sas érzékenysége is, emiatt tudatosan emlékeztessük magunkat arra, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága. Ahelyett, hogy elzárkóznánk, meghátrálnánk, vagy rosszabb támadnánk és bíráskodnánk az adott szituációban, inkább figyeljük meg mi az, ami kiváltotta belőlünk ezt a heves érzelmi kirohanást? A Világ egy tükör számunkra, melyben pontosan láthatjuk magunkat. Minden erőteljes reakció egy emberre vagy helyzetre azt jelzi, hogy valamilyen problematikán dolgoznunk kell magunkban. Ma lehull az illúzió fátyla. Ahogy megtanuljuk önmagunkat kívülről  nézni és a kiváltott érzelmi reakciókat jeleknek tekinteni, egy térképet kapunk, mely megmutatja, hová irányítsuk figyelmünket fejlődésünk/gyógyulásunk érdekében.

A mai napon előfordulhat, hogy alapjaiban változik meg, vagy épp módosul célkitűzésünk. Ahelyett azonban hogy meghátrálnánk, javasolt inkább szembe menni és megdolgozni a felszínre került problémát, kétséget, félelmet, hogy szövetségesünkké tegyük és általuk átléphessük fejlődésünk egy újabb küszöbét.

Mantra:
Meghatározok, hogy visszatükrözzek,
Megszabva a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát,
A forma önálló tónusával.
Engem az időtlenség ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció:
„Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.