KIN 240* Sárga Ritmikus Nap* 01.13

240-ahau-6A mai péntek 13-i napot a Sárga Ritmikus Nap ragyogja be! A Vihar tegnapi tisztogatása után, ma a megmaradt eszköztárunkból, cselekvési tervet kovácsolhatunk. Ezzel igazán elköteleződhetünk célkitűzésünk mellett. A Nap önmagunk belső fényére és az ezzel járó felelősség felvállalásra hívja fel a figyelmet. Nem elég tudni, hogy tudjuk, tenni is kell érte! A legtöbb célkitűzés éppen itt vérzik el. Döntsünk és összpontosítsunk célunk megvalósítására. Ne engedjük, hogy önmagunk, vagy akár környezetünk lebeszéljen célunkról, vagy akár a változásról.

A Sárga Nap az elfogadásra és a türelemre tanít bennünket. Fogadjuk el, azt is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elvártuk. Engedjünk szabad áramlást a cselekményeknek, tudván azt, hogy a Világmindenségben Rend van. Ne csüggedjünk, ha úgy érezzük, mások esetleg gyorsabban elsajátítanak ezt-azt. Ne sürgessünk semmit! Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Mindenkinek meg van a maga fejlődési útja. Vannak köztünk idősebb és fiatalabb lelkek is. Nagyon fontos ma (is!) hogy, feltételek és elvárások nélkül tekintsünk mind önmagunkra, mind környezetünkre. Tanuljunk meg hinni Önmagunkban! Minden elérkezik hozzánk a maga idejében. Az Időt sürgetni nem lehet.

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.