KIN 142* Fehér Kristályos Szél* 10.07

142-ik-12A mai napunkon a Fehér Kristályos Szél söpör át, elhozva a felismerés és tanulságok megosztásának igényét. A mai nap ma arra ösztökél, hogy idézzük fel az elmúlt napok eseményét, hozzuk szinkronba Szívünk és Lelkünk hangját, hogy eljuthasson hozzánk Szellemi vezetőnk útmutatása.

A Szél ma a külső-belső kommunikációra fekteti a hangsúlyt. Arra kér, hogy tartózkodjunk a jelenben, legyünk nyitottak és éberek, hogy „lefordíthassuk” a Szellemi dimenziókból érkező információt. Ez a hang olykor olyan vékony, hogy csak a teljes csendben hallhatjuk meg, akkor, ha tökéletesen befelé fordulva elérjük a „semleges” megfigyelő állapotot. Csendesedjünk el, mind kifelé kommunikáció szintjén, mind befelé gondolati szinten. Kerüljük az üres fecsegést. Fontoljuk meg mondandónkat és csak akkor beszéljünk, ha szándékunk tiszta, őszinte és ítéletmentes. A pletykálkodás és ítélkezés ma kifejezetten ártó lehet! Szánjunk hát időt arra, hogy vissza tudjunk vonulni egy rövid meditációra . Kapcsolódjunk össze a Mindenség energiáival. Kövessük ezt a belső útmutatást. Cselekedjünk megérzéseink szerint anélkül, hogy kielemeznénk, bírálnánk. Fogalmazzuk meg Igaz vágyainkat és mondjuk is ki azt, amit szeretnénk megváltoztatni és elengedni életünkből, hogy a 4 nap múlva kezdődő újabb teremtő időszakban – 10 GAP nap és a Mag Hullámvarázs együttes erejével – kiteljesedhessen mindez.

Figyeljük ma meg, hogy milyen módon kommunikálunk másokkal, és mi a mondataink tartalma. Miről beszélünk a legtöbbet? A nehézségekről, az akadályokról, amelyek elénk kerülnek, vagy pozitív eseményekről, megerősítésekről, mély megéléseinkről? Sokszor elfeledkezünk arról, hogy gondolataink, érzéseink kreálják Életünket. Ha ezeknek még hangot is adunk, hatalmas erők mozdulnak meg, hogy segítsenek! De ha gondolataink, érzéseink mindig negatívak, ha becsméreljük önmagunk, netán másokat, ha mindenben csak a keserűséget és a hiányt látjuk meg, bizony ne lepődjünk meg, ha csupán ezek vesznek körül… Ma ezen felismerésekkel tudatosan változtathatunk gondolkodásmódunkon.

Mantra: 
Szentelek, hogy kommunikáljak
Egyetemessé téve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni awww.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.