KIN 141* Vörös Spektrális Sárkány* 10.06

141-iImix-11A Spektrális Sárkány felszabadító minőségével, ma a bizalom és a biztonság érzése veszi át az irányítást. Az elmúlt napok eseményei után ránk fér egy kis Ősanyai minőség. A Spektrális minőség segít leválnunk a Kék Majom Hullámvarázs témájáról, letisztítja előttünk a képet, hogy csak a lényeg maradhasson. Ezáltal fel is készít bennünket ezen intenzív időszak utolsó hullámvarázsára, mely a Sárga Mag minőségét hozza el és mely tartalmazza az utolsó 10 napos GAP nap sorozatot.

A mai nappal tehát egy 5 napos pihenő/regenerálódó időt kapunk, mindaz a rengeteg energia és információ, ami az elmúlt napokban beáramlott életünkbe le tudjon ülepedni. Minden, ami eddig meghatározott, befolyásolt vagy megkötött bennünket, az ma leválhat rólunk, hogy nyitott rendszerré válva, valami új formát ölthessen. Fogadjuk ezt a változást nyitott szívvel és adjuk át magunkat a Sárkány, gondoskodó, tápláló és vigasztaló Ősanyai minőségeinek. Tanuljunk meg újra bízni és hinni, de tartsuk észben, hogy „kinek” a hullámvarázsában járunk. Maradjunk meg ezért továbbra is ébernek és spontánnak. Ma egy picit lazítsunk, ha tehetjük, csak olyan dolgokkal foglalkozzunk, melyek elégedettséggel és boldogsággal töltenek fel. A Sárkánnyal ma újra megszülethet valami bennünk, amely új irányt, erőt adhat életünknek. Az elmúlt erőteljes időszak, mindenkit felkavart, felrázott. Minden megváltozott, átalakult. Most ebből az újrarendeződött szituációból kell, hogy kihozzuk a lehető legjobbat.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma picit jobban odafigyelünk arra, hogy nekünk mire van szükségünk és mindezt meg is adjuk magunk számára. Akármi is legyen az, biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

11. Tónus:
Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.