KIN 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 10.08

A Kék Majom pörgésének ma a Kék Éjszaka nyugodt és kiegyensújozott energiái vetnek véget. Ez lehetőséget biztosít számunkra, hogy megbékélhessünk a múlttal, és lezárhassuk azt. Az elmúlt 13 nap a belső gyermeki énünket gyógyította a maga sajátos módján. Bocsássunk meg Önmagunknak és környezetünknek. Fogadjuk el adományait, az esetleges veszteségeit és építsük be mindennapi életünkbe tanításait, hogy a holnap induló Sárga Mag Hullámvarázs során mindezt kamatoztathassuk.

Az Éjszaka a befelé fordulás és a nyugalom misztériuma. Magában hordozza az éjszaka nyugodt, csendes, mégis sejtelmes minőségeit. Segít feldolgoznunk álmainkat, ugyanakkor a felszínre hozhatja az elmúlt napok által generált feszültség is. Ne lepődjünk meg, ha ma szembe jönnek velünk olyan szituációk, melyektől kissé össze szorul a gyomrunk, melyek rejtett (vagy tán nem is annyira rejtett?) félelmeinket hozzák a felszínre. Az Éjszaka segít mindezekkel szembenéznünk, hogy feldolgozhassuk az elmúlt időszak eseményeit. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezek mind azért bukkantak most fel, mert elérkezett az idő, hogy elsajátítsuk tanításukat és legtöbbször nincs is valós alapjuk. Ahogy elegendő bátorságot gyűjtünk és szembe merünk nézni velük, szét is foszlanak. Ezeket a félelmeket ugyanis legtöbbször mi magunk generáljuk, az évek óta belénk rögzült – saját, vagy mások félelmei által belénk nevelt – minták alapján. A Fényt csakis akkor értékelhetjük igazán, ha megismertük az ellenpólusát, a sötétséget is. A kettő nem létezhet egymás nélkül. Adjunk hát hálát bármilyen periódust is zárunk és engedjük el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.