KIN 096* Sárga Felhangos Harcos* 08.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

LadyWarriorPraying_xlargeA Vörös Önálló Hold évének első, legmeghatározóbb hónapjának utolsó napjához érkeztünk. Az elmúlt 28 nap előre jelezte azokat a témákat, szituációkat, melyeket ebben az évben meg kell dolgozzunk! Szóval ma tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire és jegyzeteljünk. Ebben ma, a Felhangos Harcos lehet segítségünkre, ki nyugodt, határozott erejével, segít megfogalmaznunk egy egyszerű kérdést, mely elvezet bennünket a helyes útra. Ilyen lehet pl.:  Mi mindent tanultam/tapasztaltam/éltem át az elmúlt 28 napban?

A Felhangos tónus a megvalósulási folyamat kezdetét jelenti. Összpontosító és rendező szerepe van minden hullámvarázsban. A Sárga Emberrel karöltve, a mai nap segít áthangolódni, a belső útmutatás tiszta jeleire. Most, hogy fizikai szinten már mindent elterveztünk, ideje behívni a szellemi segítséget. Ehhez tökéletes napot biztosít a mai Galaktikus Aktiváló Portálnap, mely megsokszorozza a fent leírtakat. A Sárga Harcos az Intelligencia minőségét képviseli. A pontos kérdések megfogalmazása által felerősíti a szándékot és beindítja a cselekvést. Hangoljuk össze szívünk és elménk szavát, hogy meghatározhassuk cselekvésünk irányát. Vállaljuk a felelősséget eddigi tetteinkért – és az esetleges nem cselekvéseinkért- valamint a bennünk rejlő lehetőségekért is. Lévén a Tzolkin rendszerében minden mindennel összefügg, nem meglepő, hogyha azt mondom a Hullámvarázsok is egy meghatározott sorrendben fűződnem egymásra. Az elmúlt időszak tapasztalataiból, erősségeiből, ma építsük fel/erősítsük meg/ azt a stabil belső várat, ahová bármikor visszatérhetünk feltöltődni, ahol biztonságban lehetünk. Erre a várra különösen nagy szükségünk lesz a következő hullámvarázsban is, hisz elkezdődik a Tzolkin legintenzívebb időszaka, melyben 10*20*10 arányban váltják egymást a GAP* MAG* GAP napok. Ez az időszak igen erőteljes energiákat mozdít majd meg, hatalmas lehetőségeket szabadítva fel, így érdemes mindezt Tudatosan megélnünk!

A Harcos, ma a kérdéseken keresztül segít ráleljünk azon értékeinkre, melyeknek eljött az ideje, hogy a Világba megmutassunk. Bízzunk Önmagunkban és képességeinkben, és ne hagyjuk, hogy aggályaink eltérítsenek bennünket a célunktól. Az igazi harcos bátorsága nem abban mutatkozik meg, hogy nem fél, hanem abban, hogy mindennek ellenére cselekszik! Vállaljuk fel hát bátran ezeket a képességeinket, mert szükségünk lesz rájuk célunk eléréséhez. A Harcos segít, hogy újra kapcsolatba lépjünk Szellemünkkel, és ha csendben figyelünk, meg is halljuk vezény-szavát, mely utunkra bocsájt.

Mantra:
Megerősítek, hogy kérdezzek
Irányítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Gyűjtsd össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.