KIN 097* Vörös Ritmikus Föld* 08.23* A Kihívás Lunáris Skorpió Hava

097-caban-6A mai nappal kezdetét veszi a második, a Lunáris Skorpió Holdhónapunk, melyet a Ritmikus Föld minősége kódol. A Hónap kérdése: Mi a kihívásom? Mi a nehézségem? Az első hónapunkban kitűztük a célt, elültettük a magokat, a második hónap mindig megmutatja -csakúgy, mint a hullámvarázsoknál- hogy mi az, amin változtatnunk kell célunk elérése érdekében. Nem kis feladatot tartogat számunkra ez a hónap, érdemes komolyan venni és hasznosítani az eddig tanultakat, úgy is mint: elfogadás, elengedés, alázat és legfőképpen belső  stabilitás! Ugyanis a következő 28 nap szembesíteni fog a gyógyulni, átalakulni vágyó és elfogadásra szoruló részeinkkel! A jó hír, hogy mindezt kissé ellensúlyozza a támogató és határozott Vörös Ritmikus Föld, mely kissé „vörössé” színezi a hónap minőségét. Segít, hogy pánik helyett az itt és mostra tudjunk fókuszálni és így higgadt és tiszta fejjel hozhassunk döntéseket. A hónap minőségéhez (Vörös Föld) társuló tónus, most a 6-os vagyis a Ritmikus tónus, mely mindig egységbe rendezi a célokat, elhatározásokat, és a tetterős cselekvést. Egyensúlyt hoz, így elindítja a célirányos, aktív cselekvést. Nagy szükségünk is lesz rá.

A Sárga Ember Hullámvarázsban megjelenő Ritmikus Föld minősége így tehát emlékeztet arra, hogy itt és most érkezett el az idő arra, hogy önnön kiteljesedésünkért elkezdjünk megdolgozni. Ne várjunk a fanfárokra, a tökéletes időre, a majd-ra, (uram bocsá’) valaki másra, hogy megoldja életünket. Ebben az időszakban a felelősségvállalás a feladatunk. Hát rajta!
A Föld napjain előfordulhat, hogy gondolataink csaponganak, nehezünkre esik a fókuszunk megtartása, így mindent egyszerre és azonnal szeretnénk, aminek eredménye, sok-sok apró félbe maradt projekt. Engedjük el a múlt emlékeit és ne fürkésszünk ma a jövőt se! Figyeljünk a mai napon elénk kerülő véletlenszerű eseményekre, találkozásokra, de hagyjunk nekik időt kibontakozni. Ne akarjunk mindent megérteni és főként ne ítélkezzünk! Majd amikor elérkezik az idő, akkor majd megérjük az üzenetét is. A Világmindenségben Rend uralkodik. Minden akkor és úgy fedi fel magát előttünk, amikor és ahogyan mi készen állunk rá. A lényeg, hogy a MOST eseményeire fókuszáljunk. Ahol a figyelem ott az energia. A Sárga Ember hullámvarázsának legfőbb tanítása a Szabad Akarat, a Ritmikus tónusú Föld napján pedig szabadon eldönthetjük minek is szeretnénk igazán energiát adni! Összpontosítsunk a meglévő erőforrásaikra, a céljainkra, és engedjük el az irányítást, hogy az út kibontakozhasson előttünk.

Ha tehetjük, kezdjük a napot egy rövid meditációval, melyben összekapcsolódhatunk Földanyácskánkkal és kérhetjük az Ő segítségét, támogatását. Kertészkedjünk, menjünk ki a természetbe, vegyük észre az ébredő természet erejét az apró csodákat, a hajnali madárcsicsergést. Az élet szépségeit! Vedd észre a Jelen-LÉT-et! 

Mantra:
Szervezek, hogy fejlődjek
Kiegyenlítve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
“Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
“Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.