KIN 095* Kék Önálló Sas* 08.21

eagleA Sárga Ember hullámvarázsban megjelenő Kék Sas minősége, ma megtanít bennünket elvonatkoztatni a nehézségektől és segít, hogy elköteleződjünk célkitűzéseink mellett, miközben az Önálló tónus segítségével megteremtjük a biztos alapokat célunk eléréséhez.

A mai napot szánjuk arra, hogy vizualizáljuk célunkat, lássuk megvalósulni és érezzük át a siker ízét. Azáltal, hogy pozitív megerősítéseket alkalmazunk előre „beprogramozzuk” elménket így feltöltődhetünk reménnyel mely további kitartást ad az előttünk álló úthoz. Merjünk nagyot álmodni, higgyünk belső erőnkben és abban, hogy a Sárga Ember segítségével végül elérhetjük a bőség állapotát. De kezdjük az alapoknál: Szolgálat. Ügyeljünk az egyensúlyra, hogy ne csak adjunk, hanem olykor tudjunk elfogadni is. Az Ember hullámvarázsban a legnagyobb tanítás, hogy megtanuljuk saját magunkat tölteni. Foglalkozzunk ma olyan dolgokkal, amik megelégedettséggel, boldogsággal töltenek fel. Álmodozzunk, tervezgessünk… Távolodjunk el a Világ zajától, a környezetünk és saját drámánktól és engedjük szárnyalni szívünket, had ismerjük meg igaz vágyait. Engedjük el a kétségek és korlátok illúzióit, melyek visszaránthatnak a földre. Merjünk nagyot álmodni, higgyünk belső erőnkben, hogy a Sárga Ember segítségével végül elérhessük a bőség állapotát. Ma este készítsünk részletes tervet, hogyan is szeretnénk mindezt elérni. Dolgozzuk ki a lépéseket, hogy könnyebben teljesíthető legyen és minden apró lépés elérésekor jutalmazzuk meg magunkat valami csekélységgel; egy szál virággal, egy finom süteménnyel, vagy akár csak 1 órányi szabadidővel, hogy feltöltődhessünk.

Mantra: 
Meghatározok, hogy teremtsek
Megszabva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.