KIN 243* Kék Szoláris Éjszaka* 05.01

243-akbal-9A Sas Hullámvarázs cél előtti hajrájában, ma a Kék Szoláris Éjszaka vezet bennünket. A tegnapi komolyabb kommunikációk, nézeteltérések kisimítása után, ma kissé nyugodtabb vizekre evezünk. A 9. vagyis a Szoláris nap mindig kissé kettős energiákat hoz, hiszen itt már oly közel a cél, mégis ahhoz, hogy átléphessünk ebbe az új minőségbe, bizony hátra kell hagynunk régi mintáinkat, azt, ami eddig elhozott bennünket. Ez pedig új lendületet és lelkesedést ad célkitűzéseinkhez, újra mozgásba hozva az elakadt folyamatainkat. Ám a mai napon ehhez a szorgos és zsizsegő energiához, a Kék Éjszaka, lomha és megfontolt minősége társul, tovább fokozva ezzel a nap diverzitását.

A Szoláris Éjszaka ma szembesít bennünket belső félelmeinkkel, melyek akadályozzák kibontakozásunkat. A mai nap tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy mindezen félelemeket leküzdjük és így a felszabadult energiáinkat a célunk megvalósítására fordíthassuk. Fedezzük fel bátran belső kételyeinket, félelmeinket, menjünk közelebb, vizsgáljuk meg ennyire van valós alapjuk, mennyire érvényesek még jelen helyzetünkre. Azáltal, hogy ezen árnyrészeinket így a Fénybe emeljük, rengeteg energiát szabadíthatunk fel, melyet eddig ezek elnyomására, elkerülésére fordítottunk. Ez a letisztultság erőt és lendületet ad majd, hogy a Sas Hullám hozta vízióink megvalósulhassanak.

Leljük meg a mai napon a Nyugalmat és Békét önmagunkban és forduljunk magunk felé szeretettel. Ha tehetjük, figyeljük meg álmainkat, a ma elénk táruló „álmodozásainkat” és fedezzük fel, hogyan tudnánk mindezt a javunkra fordítani.

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.