KIN 242* Fehér Galaktikus Szél* 04.30

242-ik-8A mai napon ismerős húrok pendülnek meg, kérdés, hogyan reagálunk rájuk. A Galaktikus tónusú napok ugyanis mindig egyfajta „vizsga napok”, melyek visszakérdeznek az előző hullámvarázsban tanultakra. A mai, olyan átütő erőt adhat, mely tovább lendít célunk megvalósítása felé. Amennyiben pedig újra bedőlnénk elménk, vagy egónk játékának, akkor sem kell megszeppenni. „Ismétlés a tudás anyja, tesztelés a tudás apja”. Feláll, koronát igazít, tanul belőle, felelősséget vállal és újra nekifut. Szerencsére a tanulás egy soha véget nem érő folyamat. A legrosszabb, amit történhet, hogy ha nem tanulunk hibáinkból, ha nem vállalunk felelősséget. Mert így, csak újra és újra kudarcélményként éljük meg a körülöttünk lévő eseményeket, ahelyett, hogy kezünkbe vennénk a gyeplőt és a javunkra fordítanánk.

Ma ebben lesz segítségükre a Fehér Galaktikus Szél napja, mely ítéletmentességet hoz és megerősíti a Szellemi kapcsolódásunkat. A Galaktikus Szél emlékeztet, hogy tartózkodjunk a jelenben, engedjük el reagáló természetünket és maradjunk őszinték mind önmagunkhoz, mind környezetünkhöz. Ehhez a kulcs, a Tiszta, Lélekkel átitatott, őszinte kommunikáció! Lévén a Szél, a szavak és a gondolat erejével dolgozik, ha nem figyelünk oda, a mai lehet a tökéletes félreértések napja! Törekedjünk az egyszerű, tömör és érthető megfogalmazásra. Fontos, hogy megfogalmazzunk önmagunk számára, hogy mire is vágyunk Igazán. Enélkül ugyanis, csak céltalanul rohanunk a vakvilágba és talán, egyszer csak elérünk valahová, valamikor… Ki tudja?

Csendesítsük hát el elménk zsibongását , hogy rálelhessünk belső hívó szavunkra. Engedjük el a múlt eseményeit, sérelmeit, az előítéletességet és váljunk nyitottak a másik mondandójára is. Figyelj, ne csak hallgass! Légy jelen és légy aktív részese életednek! Tudjuk, hogy a kimondott szónak teremtő energiája van, mely a Szél napjain különösen igaz. Ügyeljünk hát, hogy minek adunk ma energiát! Legyen áldott a napod!

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.