KIN 244* Sárga Planetáris Mag* 05.02

kundalini lotusA Sárga Planetáris Mag napjával kezdetét veszi 11. Maja Holdhónapunk, a Szabadulás Spektrális Kígyó hava (05.02-05.29). Ez az átalakulás, megújulás időszaka. Ebben a 28 napban az Év témáitól (Sárga Elektromos Mag éve: Teremtés, képességek, lehetőségek tovább fejlesztése, megoldások: VÁLTOZÁS) merőben eltérő hatásokat tapasztalhatunk. Mindaz ami eddig bonyolult volt, vagy nehézséget okozott leegyszerűsödik a gyógyulás eredményeként. Mindaz, ami eddig megkötött, meghatározott, vagy befolyásolt egyszerűen leválik rólunk, hogy az így felszabadult energiákat a változásra, átalakulásra fordíthassuk. A Kígyó hónap arra kér, hogy „levedlett régi bőrünknek” hálát adva, megújul énünkért vállaljunk felelősséget. Ösztönösen beindítva ezzel az öngyógyítás folyamatát, értem ezt: fizikai testre, lelkiállapotra, kapcsolatokra, régóta húzódó problémás ügyekre, vagy bármilyen helyzetre. Ahogy minden ilyen drasztikus változás, ez sem lesz , vagy lemondás mentes, de fókuszáljunk, az ezt követő gyógyulásra. Mindez értünk történik!

244-kan-10

Kicsit enyhít a fent leírtakon, hogy a hónap első jegye, -mely így erősen hatással lesz a következő 28 napra- a Planetáris Mag minősége. Az elmúlt napokban, víziónikért dolgoztunk; kitűztük a célt, elterveztük a lépéseket, felkutattuk a hozzá vezető képességeket, értékeinket. A mai napon, mindez fizikai szinten is manifesztálódik. Vállaljunk a felelősséget régi s újonnan felfedezett képességeinkért, és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy ezeket az értékes ajándékokat kamatoztathassuk. Elérkezett az idő, hogy végre valóra váltsuk saját álmainkat! Mindenhez, amit az Életünkben szeretnénk megtapasztalni, ránk is szükség van; minden tettünkre, lépésünkre, gondolatunkra, hogy a Mindenség megsokszorozhassa erőfeszítéseinket! Forduljunk hát magunk felé szeretettel és gondoskodással, hogy a bennünk rejlő képességeket kivirágoztathassuk. Hagyjunk fel a halogatással, ne várjunk a „tökéletes” időszakra. Itt és Most van az ideje a cselekvésnek, hogy megkaphassuk hozzá az Univerzum támogatását. Álmaink és vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. A válasz belül van, nem kívül! Cselekedj!

Aktív, változásokkal teli hónap áll előttünk! Érdemes ezt az időszakot maximálisan kihasználni, hisz támogatja az év minősége a Sárga Elektromos Mag (Aktív felelősségvállalás az adódó lehetőségekért, megoldások keresése), a 10-es hónap ereje (Kígyó: ösztönök, gyógyítás, életerő, cselekvés, Kundalini) valamint a Sas hullám 10. jegye, a Planetáris Mag (Remények, álmok kiteljesedése, Szellemi út, szolgálat, befejezettség).
Összegezve: még nem pihenhetünk. __Hallgassunk testünk jelzéseire, de tartsuk tudatunkban a szellemi útmutatásokat is! Nagy átalakulás küszödén állunk, a kérdés, hogy mihez kezdünk vele?

Mantra:
Tökéletesítek, hogy célozzak,
Előállítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.