KIN 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 04.29

241-imix-7Vörös Sárkány napjára ébredtünk, mely mint megszokhattuk, mindig valami új kezdete. Ma például elérkeztünk a Tzolkin-unk utolsó 20 napjához.
TZOLKIN: A Maja naptár szent köre, a Galaktikus Mátrix, mely 20 archetípus és 13 szám kombinációiból áll. A Galaktikus Rend Teremtő elveinek, végtelen áramlását fejezi ki, viszi végig ez a 260 nap. Minden Tzolkin egyedi, hisz bár a jegyek és tónusok kombinációi változatlanok, azokat újra és újra áthangolja az éppen aktuális év és hónap minősége, azok tónusa. A mostani Tzolkinunk tavaly szeptember 1-vel vette kezdetét és egészen május közepéig tart (05.18) tart. Azt hiszem elmondható, hogy rengeteg minden felbolydult ez idő alatt. Ennek levezető akkordjakként, most jegyenként mondhatunk búcsút az elmúlt 240 nap tanításainak, számba véve eredményeinket, tanulságainkat.

Az első napunkon a Vörös Rezonáns Sárkány nyújt biztonságos teret a visszaemlékezésnek, emlékeztetve bennünket az Öngondoskodás fontosságára. A Rezonáns tónusú napok a feltöltődésről a megújulásról szólnak, közvetlenül összeköt minket a forrással. Mindez fokozottan igaz a GAP napokra eső napokkal. A mai nap arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat, hogy összefüggéseiben láthassuk meg a Sas Hullámvarázs célkitűzéseit. A Sárkány minőség mindig valami új kezdetét hozza el, még akkor is, ha a hullámvarázs kellős közepén jelenik meg, mint a mai napon. A Rezonáns tónussal együtt ma segít elengednünk a Sas hullámban felszínre került, de mára már érvényét vesztett gondolatokat, mintákat, hogy így teret biztosítson a beérkező új információknak. Ez a minőség bizalmat, reményt és az odaadás érzését hozza be életünkbe. Arra kér legyünk nyitottak és megengedők. Hagyjuk távozni a sallangot, és fogadjuk nyitott szívvel mindazt, ami előre mozdít.

A Sárkány minőségét elősegíthetjük, ha ma picit többet gondoskodunk önnön igényeinkről, mint általában. Adjunk magunknak időt és teret ahhoz, hogy regenerálódhassunk, erőt gyűjthessünk. Foglalkozzunk ma olyan dolgokkal, ami feltölt és boldogságot ad.
Legyen szép napod!

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.