KIN 240* Sárga Ritmikus Nap* 04.28

240-ahau-6A 10. Maja hónapunk (A Megvalósulás Planetáris Kutya hónapja)végéhez közeledünk. Már csupán 4 napunk van ahhoz, hogy éves célunkban kiteljesedhessünk, így érdemes most kicsit belehúzni. Engedjük el a halogatást, a tétovázást, mert ez a néhány nem még alkalmat ad, a megvalósulásra! Minden, ami ilyenkor szembejön velünk egy-egy megoldandó feladat. Szánjunk elegendő időt ezek elvégzésére és kiteljesítésére. Tegyük fel magunknak a kérdést: Mi az, amit szívünk mélyén igazán szeretnénk és hogyan tökéletesíthetném ezt? És cselekedjünk!

Hiába szeretnénk valamit mindennél jobban elérni, elköteleződés és célirányos cselekvés nélkül, az csak egy vágy marad. Az a bizonyos „sült galamb” amire várunk, hogy majd a sors, a mindenség, vagy valaki más, felszolgálja nekünk… Persze előfordulhat, hogy megkapjuk, ám az „íze” így igen más lesz. A Sárga Nap ma önmagunk fényére, a belső Napunkra hívja fel figyelmünket, arra, hogy lássuk meg a bennünk rejtőző lehetőségeket, melyek kibontakoztatásra várnak. A Ritmikus tónus, pedig az elköteleződés napja. Az a nap, amikor céljainkat és a rendelkezésre álló erőforrásainkat egységbe kell rendezzük, hogy meghatározzuk az irányt. A Vihar elmúltával, ma kitisztul az ég és mint a természetben, egy kissé fellélegezhetünk. A por elillant és letisztult minden. A felszínre kerültek a rég elfeledett értékeink, tulajdonságaink, melyek segítőink lesznek a Vízióink elérésében. Mindehhez csupán annyit kellene tennünk, hogy feltétel nélkül bízunk belső értékeinkben. A Sárga Nap ugyanis az elfogadásra és a türelemre is tanít bennünket. Fogadjuk el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt mi elvártuk. Engedjünk szabad áramlást a cselekményeknek, tudván azt, hogy a Világmindenségben Rend van.  Nem elég tudni, hogy tudjuk, tenni is kell érte! A legtöbb célkitűzés éppen itt vérzik el. Döntsünk, összpontosítsunk célunk megvalósítására és soha, de soha ne adjuk fel! Ne feledjük, hogy nem attól lesz valaki sikeres, mert sosem bukott el, hanem azért mert minden bukás után tanulva hibáiból újra talpra állt! A büszke Sárga Nap ma arra tanít, hogy ne elégedjünk meg féleredményekkel! Álljunk ki igazunkért, döntéseinkért és legfőképp tegyük meg végre azt a bizonyos első lépést! Ne csüggedjünk, ha úgy érezzük, mások esetleg gyorsabban elsajátítanak ezt-azt. Ne sürgessünk semmit! Engedjük el az önkritikát, azt, hogy másokhoz mérjük magunkat. Mindenkinek meg van a maga fejlődési útja.

Mantra:
Szervezek, hogy megvilágítsak
Kiegyenlítve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.