KIN 224* Sárga Elektromos Mag* 04.12

224-kan-3A Sárga Elektromos Mag évének 10; megvalósítási hónapjának közepén járunk. A 10-es, vagyis Planetáris tónusú minőségben, az eredeti célkitűzéseink manifesztációja történik. Mindaz, amivel eddig dolgoztunk az ilyenkor érik be. Ehhez fel kell idézni eredeti célkitűzéseinket, leporolni az időközben rárakódott hordalékot és célirányosan véghez kell vinnünk terveinket! Ehhez tökéletesebb nem is lehetne a mai nap, mely megegyezik évünk első, meghatározó napjával. Idézzük is fel.

Ahogy a tegnapi nap az álmokról szólt, úgy a mai nap az ébredésé. A Sárga Mag napja a bennünk szunnyadó potenciálokra hívja fel figyelmünket. Arra, hogy mindezért mi magunk vagyunk a felelősek és cselekedeteinkkel kell ezeket kicsíráztatni, hasznosítani. Használva a Szél (vagyis Szellemi) hullám Intuíciós képességeit, ma figyeljük meg, milyen korlátokkal vesszük magunkat körül, melyek nem engedik, hogy belevágjunk valami új lehetőségbe? Honnan erednek ezek a korlátozások, milyen illúzió játéka ez? Esetleg a biztonságé? Tudatosítsuk magunkban, hogy azok a lehetőségek, melyek ma elénk tárulnak, azért jöttek most a felszínre, mert megérettek arra, hogy gondos törődésünk által kicsírázzanak és új minőségekké, képességekké váljanak. Ne engedjünk a félelmeinknek, melyek azt sugallják, nem vagyunk képesek rá! Mindenkiben vannak „szunnyadó magok”, lehetőségek és csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk velük. Ha arra várunk, hogy majd eljön a tökéletes alkalom, az ideális helyzet, akkor csak elódázzuk fejlődésünket. Itt és Most van az a bizonyos remek alkalom, amint meg kell ragadjunk! Legyünk nyitottak ezekre a lehetőségekre, lépjük át Önmagunk korlátait!

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.