KIN 223* Kék Lunáris Éjszaka* 04.11

223-akbal-2 (1)A Hullám második napja mindig a Két-ségeké, az a bizonyos másik oldal, az egész torta másik fele. Ahhoz, hogy (holnap-Elektromos tónus) megoldásra tudjunk jutni, bizony meg kell tapasztalni a tegnap kitűzött céljaink másik oldalát is. Az Éjszaka minősége ebben segít ma elmélyülni ezekben a kihívásokban, akadályokban, hogy felismerhessük tanításukat és mindazt, ami hiányzik ahhoz, hogy céljainkat elérjük. Csakis úgy lelhetünk megoldásra, ha ismerjük mindkét oldalt, pro-t és kontrát. A mai nap, a kulcs tehát a megismerésben és elfogadásban van.

A Lunáris tónusnak köszönhetően ma megtapasztalhatjuk a végleteket, előfordulhat, hogy elbizonytalanodunk dolgainkban. Törekedjünk hát megtalálni az egészséges egyensúlyt, hozzuk összhangba a két végpontot. A mai nap vezető ereje, a Kék Sas, mely emlékeztet rá, hogy néha el kell távolodni egy adott szituációtól, hogy az értelmet nyerhessen. Ez különösen igaz a mai napra, amikor is a félelem a szorongás beránthat magával, letérítve a kitűzött útunkról. Tudatosítsuk, hogy ezen belső félelmeket legtöbbször mi magunk generáljuk „önvédelemből”,és nem véletlenül most bukkantak elő. Ezek a dolgok, lehetőségek mindig akkor bukkannak újra elő, amikor készen állunk rájuk. Akár hiszünk ebben, akár nem, ma már nem azok vagyunk kik tegnap voltunk. Sem fizikailag, sem lelkileg, sem tudatosan, hisz immáron gazdagabbak lettünk a tegnapi tapasztalattal. Az Életünk folyamatos változás, mi magunk vagyunk azok akik alakítjuk. Hogy döntesz ma? Hagyod az átmeneti és többnyire csak a fejünkben létező félelmek miatt elvesztegetni ezt a mai napot, vagy mersz szembenézni vele, hogy feltárhasd a benned rejlő lehetőségeket?

Ma adjunk teret és időt önmagunk számára az elmélyülésre, a visszavonulásra, azonban ezt használjuk is ki proaktívan. Fedezzük fel az aggályaink mögött rejlő ajándékokat, hogy tovább léphessünk. Tudatosítsuk, hogy ezek a tudattalanban futó programokat, irányítanak minket, és alkotják cselekedeteink nagy százalékát. Itt az idő, hogy felismerjük korlátjainkat, hogy elengedhessük őket! Beszéljünk róluk nyíltan valakivel, aki meghallgat, aki nem ítél el, vagy akár ragadjunk tollat és papírt és vessük mindezt papírra. A lényeg, hogy megfogalmazódjon a kétely, hogy ezeket a Fénybe emelhessük, és így felszabadíthassuk magunkat ez alól a nyomasztó teher alól.

Mantra: 
Polarizálok, hogy álmodjak,
Stabilizálva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A kihívás lunáris tónusával.
Engem a vízió ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.