BOLDOG ÚJÉVET!KIN 224* Sárga Elektromos Mag* 07.26

Tzolkin Challenge: 19. Hullámvarázs 2021. 07.24-08.05

224-kan-3Új év, Új hónap, Új lehetőségek! A kérdés csupán az, hogy mihez kezdünk vele! A most kezdődő év megköveteli tőlünk a rugalmasságot, a nyitottságot és a kitartást, még akkor is,        ha a célunk még oly távolinak is tűnhet. A Sárga Mag, a bennünk szunnyadó potenciálokra hívja fel figyelmünket. Arra, hogy mindezért mi magunk vagyunk a felelősek és cselekedeteinkkel kell ezeket kicsíráztatni, hasznosítani. Ne feledjük, hogy ahogy a hullámvarázst, az évet, a hónapot szintén az első nap minőségei színezik át. Tehát az évünkben jelentős szerepet fog betölteni a Szél hullámvarázs, így a szellemmel való kapcsolat és a kommunikáció!

Az Elektromos tónus egy új megoldási stratégiát hoz. Most hogy már ismerjük célunk kihívásait is, érdemes a kitartást és állhatatosságot gyakorolnunk. Ne ragaszkodjunk görcsösen egy úthoz, legyünk nyitottak más megoldási stratégiákra is. Kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkhöz, mely inspirál és utat mutat. Az év feladata, szeretettel gondozni, fejleszteni a bennünk megszületett célokat, lehetőségeket és nem feladni! Ez lebegjen a szemünk előtt, a többit a mindenség kipótolja.
Higgyünk Önmagunkba és a Mindenség támogató erőiben. Bármi történik, menjünk tovább. Újratervezés… na nem céljainkat illetően, hanem megoldási stratégiák, eszközök használatát illetően. Merjünk kilépni komfort zónánkból ha elbizonytalanodnánk és használjuk a Szél energiáit. Kommunikáljunk, meditáljunk a válaszokért és ha szükséges, kérjünk segítséget!

Tudatosítsuk magunkban, hogy azok a lehetőségek, melyek ma (és a hónap során) elénk tárulnak, azért jöttek most a felszínre, mert megérettek arra, hogy gondos törődésünk által kicsírázzanak és új minőségekké, képességekké váljanak. Ne engedjünk a félelmeinknek, melyek azt sugallják, nem vagyunk képesek rá! Mindenkiben vannak „szunnyadó magok”, lehetőségek és csak rajtunk áll, hogy mihez kezdünk velük. Ha arra várunk, hogy majd eljön a tökéletes alkalom, az ideális helyzet, akkor csak elódázzuk fejlődésünket. Itt és Most van az a bizonyos remek alkalom, amint meg kell ragadjunk! Legyünk nyitottak ezekre a lehetőségekre, lépjük át Önmagunk korlátait!

BOLDOG ÚJÉVET!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük az év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Fehér Szél Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának! Ez most lehet hosszú távú, akár 1 éves terv is, hisz ez a Hullám átszínezi egész következő évünket!
  • Meditáljunk mennél többet, hogy felerősítsük kapcsolatunkat a Szellemi vezetőnkkel. Ebben a felpörgetett fizikai világban, sajnos gyakran már nincs időnk önmagunkra. Lassuljunk le, meditáljunk és adjunk időt arra, hogy utolérjen Lelkünk!
  • Amikor eluralkodni véljük a káoszt, egyszerűen csak álljunk meg a látszólagos bonyolultságok kellős közepén, és vegyünk egy mély lélegzetet! Lazuljunk el, nyugodjunk meg. A pánikkal, a ragaszkodással, kapaszkodással csak azt érjük el, hogy fejlődésünk folyamata lelassul. Víziónk elhomályosodik.
  • Legyünk nyitottak, tudatosak, éljünk a jelenben. Azzal, hogy egyszerűen csak vagyunk, kisugá-rozzuk igazi valónkat és jelenlétünket.
  • CSIT! Maradj csendben! Ne agyalj, nem vitázz, ne csacsogj! Ez az az időszak, amikor nem létezik olyan, hogy „kínos csend”. Itt és Most, minden csend hasznos! Használd ki és halld meg lelked útmutatását.
  • FIGYELJ! Halld meg mások Igazságát is, hisz az, az Ő élettapasztalatán alapul, számára az a valós. Találd meg benne a közös pontot, és/vagy a tanulságot.
  • Kövessük a benső útmutatást. Cselekedjünk inspirációnk szerint anélkül, hogy kielemeznénk.

Mantra:
Aktiválok, hogy célozzak
Megkötve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mundra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.