KIN 220* Sárga Kristályos Nap* 04.08

220-ahau-12Sárga Nap, ma a türelemre és feltétel nélküliségre tanít, megfűszerezve a felismerésekkel, melyet a Kristályos tónus biztosít. Az elmúlt napok eseményeire, ma egy új nézőpontot hoz a mai nap. Arra kér, hogy az elmúlt napok eseményeiben ne a hibáinkat, hiányosságainkat lássuk meg, hanem azt, hogy hová jutottunk, mit tanultunk az utunk során.

A Hold hullámvarázsban megjelenő Sárga Nap is egyfajta visszajelzést, megértést, hoz, hisz mint tudjuk, a Holdnak nincs önálló fénye, a Nap sugarait veri vissza. Ennek fényében tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire. Lássuk meg, hogy milyen új tapasztalattal, képességgel, lettünk gazdagabbak, de jegyezzük fel azt is, ha maradt még megoldandó feladat (érzelmi elakadás, vagy épp kilengés), mert ezzel még később dolgunk lesz. Ne feledjük, hogy Árnyék nélkül Fény sem létezhet, így ne ostorozzuk magunkat esetleges elmaradásunk miatt. Vagyok aki vagyok! Vállaljuk a felelősséget Önmagunkért, képességeinkért és tetteinkért. Legyünk büszkék az elért eredményeinkre és ezt az érzést sugározzuk ki környezetünkre is. Árasszuk ma el környezetünket a feltétel nélküli szeretet érzésével. A feltétel nélküliség ítéletmentességet, korlátok és elvárások nélküliséget jelent. Fogadjuk el és szeressük Önmagunkat és másokat is!

Mantra: 
Szentelek, hogy megvilágítsak
Egyetemessé téve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/sdsVxn5bDQU

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.