KIN 219* Kék Spektrális Vihar* 04.07

219-cauac-11A Hold hullámvarázs, vagyis inkább Hullámvasút következő állomása a Kék Spektrális Vihar minősége, aki ma felkavarja, szétbontja és felemészti az elmúlt napok feladatait. Ezzel is segítve az újjászületésünket az elmúlt napok Érzelmi-Tavaszi nagytakarítása után. Emiatt, -ha ez még lehetséges- még érzékenyebbek lehetünk a mai nap folyamán. Fontos hát, hogy helyezkedjünk és maradunk is bent belső erőközpontunkban, míg a Vihar végzi a dolgát. Tartsuk meg a tegnap tanult objektív nézőpontunkat és ne menjünk bele érzelmi drámákba!

A Vihar, elemi erejével és pusztításával minden esetben alázatra tanít, mint egy nevelő szándékú, jól időzített pofon, ami kizökkent zavarodott állapotunkból és a helyére ráz mindent a fejünkben és környezetünkben. Ha valaminek távoznia kell életünkből, azt ma a Vihar ma elviszi. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk. Mert minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben lesz jelen életünkben. Tudatosítsuk, hogy a világ végtelen körforgásában csupán egy dolog állandó és ez a Változás. Minden okkal történik, és most helyet csinálunk valami újnak, valami frissnek. Ez a megtisztulás lehetővé teszi, hogy minden érzést, régi sebet és akadályt elengedjünk életünkből, Lelkünkből, érzelmeinkből. Adjuk át magukat a felszabadulás extázisának és hagyjuk megtörténni az eseményeket. Könnyebbüljünk meg! Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.