KIN 221* Vörös Kozmikus Sárkány* 04.09

221-imix-13A Vörös Kozmikus Sárkány minőségével zárjuk a Vörös Hold Hullámvarázst. Ahogy a természetben úgy az energiában is érezhető volt a holdhatás. Érzelmi túltengések, túlcsordulások, olykor pedig ki-ürülések letisztulások is tapasztalhatók voltak. Az utolsó napjára a Sárkány Ősanyai minősége érkezik, hogy gyógyulást és komfort-ot hozzon. Segít elengednünk ami volt és segíti az átvezetésünket a holnap induló, egy fokkal kevésbé érzelmes, inkább mentális Szél Hullámvarázsba. Ott már nem csak megélhetjük érzelmeinket, de át is tudjuk beszélni, szűrni mindezt a Szellemi minőségeken.. De erről majd holnap.

Az elmúlt időszak érzelmi hullámzásai igen intenzívek voltak és ne feledjük, hogy ez MINDENKIRE hasonlóan hatott! Így normális, ha most úgy érezzük, hogy érzelmileg kifacsartak, fizikailag pedig energiatartalékjaink végét járjuk. Előfordulhat szédelgés, fejfájás, bél panaszok. Mai legfontosabb feladatunk, megbocsátani önmagunknak és környezetünknek az elmúlt napok történéseiért, tapasztalataiért, félreértéseiért, sértődéseiért, kifakadásaiért. A Maja szinkronáriumban a Sárkány minden kezdete, maga a Forrás. Ősanyai bátorításával segít mozgásba hozni a legképtelenebb szituációkat is. Felszítja hitünket, bátorít, szeret és támogat, hogy mindenből a lehető legjobbat hozhassuk ki, így van ez ma a Hold hullám utolsó napján is. A mai nap vezető jegye a Vörös Kígyó, mely az ösztönökre és az intuíciókra hívja fel a figyelmet. Figyeljünk testünk jelzéseire és adjuk meg neki, amit ma kér. Pihenjünk, töltődjünk, méregtelenítsünk, meditáljunk. Kinek mire van éppen szüksége. A lényeg, hogy ma figyelmünket picit önmagunk igényeire fordítsuk.
A Sárkány ma segíti a lezárást, az elfogadást és az elengedést, hogy mindezen tanítást és tanulságot a Szél Hullámvarázsban egy újabb szintre emelhessük.

Legyen csodaszép Szombatunk!

Mantra: 
Kitartok, hogy tápláljak
Túlhaladva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mundrát (kézmozdulatokat) itt nézheted meg: https://youtu.be/tDCZX0vGknk

Meditáció: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Megerősítés: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.