KIN 213* Vörös Felhangos Égenjáró* 04.01

213-ben-5A Hullámvarázs 5. napján fordulóponthoz érkezünk. Elkezd a mélyben megmozdulni mindaz, amivel eddig dolgoztunk. A Felhangos tónus arra kér, hogy rendezzük külső és belső erőforrásainkat csatasorba! Mindehhez a Vörös Égenjáró felefedezési és cselekvési vágya társul.

Mind a Hold, mind az Égenjáró minősége a határok kérdéskörét feszegeti, de míg a Hold többnyire külső hatásra falakkal veszi körül magát (és leginkább érzelmeit) az Égenjáró inkább visszahúzódik a Remetelakjába. Vagyis míg a Hold arra kér, hogy kilépve a függő kapcsolatokból, a múlt fájdalmaiból tartsuk meg az ÉN-határainkat; az Égenjáró a személyiségünk határait, feszegeti, arra ösztönözve, hogy hátrahagyva a biztonságost, lépjünk egy nagyot az ÚJ felé. Akárhogy is, ez a nap a belső erőközpontunk feltöltéséről és az összpontosításról szól!  Az elmúlt napok eseményeit számba véve, vizsgáljuk meg, összegezzük milyen erőforrásokkal rendelkezünk és hogyan használhatjuk ezeket fel a továbblépéshez. A Felhangos tónus a Lélekcsillagunkhoz vezérel ma bennünket, hogy ott horgonyt vetve, stabilak tudjunk maradni de mégis élvezhessük a Hold ringatását. Tudatosítsuk önmagunkban értékeinket és ne kívülről várjuk a visszajelzéseket. Figyeljük meg, hogy azok az érzelmek melyek bennünket most körül-vesznek, honnan eredhetnek és hogy valóban ezek határoznak-e meg bennünket? Az Égenjáró segít, hogy felkutassuk érzelmeinket, hogy felderíthessük, melyek azok a régi tapasztalások, sebek, amelyek újra és újra előhozzák belőlünk ezeket az érzéseket. Minden régi sérülés blokkot képez bennünk, melyekre minden hasonló szituáció újra emlékeztet. Hagyjuk, hogy a Hold elmoshassa ezeket a blokkokat, hogy a hegekre gyógyír kerülhessen és tovább léphessünk!

Mantra:
Megerősítek, hogy felderítsek
Irányítva az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.