KIN 214* Fehér Ritmikus Varázsló* 04.02

214-ix-6Most, hogy tegnap picit visszatértünk belső várunkba erőt gyűjteni, ma a Ritmikus Varázsló teszi látogatását nálunk, hogy elindítsa a célirányos cselekvést. A Varázsló emlékeztet bennünket, hogy a bennünk lévő Fényért csakis mi vagyunk felelősek! Ne engedjük kihunyni! Tápláljuk lángját, az Isteni akarattal összhangban, hisz az igazi varázslat, szívünk megismerésének teljességéből származik, melyet már nem vezet az elismerés és hatalom iránti vágy.

Ahogy egyre mélyebbre hatolunk a Hold hullámvarázsban, egyre jobban felkavarodik életünk állóvize, egyre több érzelem, érzés kerül a felszínre. A tegnapi Újhold utáni újrakezdés nem csupán érzelmileg, de az időjárásban is megfigyelhettük. Ebbe lendületbe, ma becsatlakozik a Ritmikus tónus mely maga az egyensúly, a tettek és tervek között. Erőssége a döntések meghozása hogy meghatározzuk önmagunk számára a pontos irányokat. A Varázslóval karöltve, ma segít felkapcsolódnunk belső vezetőnkhöz, a pontos instrukciókért. A Hold hullámvarázsban megjelenő Varázsló arra kér, hogy csendesítsük el zizegő, sistergő elménk és kalapáló szívünk hangjait és ma csak legyünk! Ne akarjunk irányítani, kontrollálni, megérteni semmit! Csak figyeljünk, hogy elérhessen hozzánk belső Mágusunk hangja. Húzódjunk be egy meleg és biztonságos helyre (belső várunk) és csak nézzük az eseményeket az ablakból. Csodáljuk a természet erejét, lássuk meg a kavarodásban az apró csodákat, melyeket a villámlás világít meg! Majd holnap eltakarítjuk a romokat!

Mantra:
Szervezek, hogy varázsoljak
Kiegyenlítve a befogadó készséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.