KIN 212* Sárga Önálló Ember* 03.31

212-eb-4A Hullámvarázs negyedik napja a siker és a cselekvés megalapozása. Az Önálló tónus kulcsszava a Rend és a Mérték Az elmúlt 3 napban felmértük lehetőségeinket, meghatároztuk a nehézségeket, a lehetséges bukkanókat, elérkezett az idő, hogy rendezzük gondolatainkat és cselekvési tervet készítsünk. Ebben ma a Sárga Ember minősége siet segítségünkre, mely a lehetőségek tárházát sorakoztatja fel elénk, csak győzzünk választani. Maradjunk higgadtak és reálisak.

Ebben a Hullámvarázsban talán az egyik legfontosabb, hogy meg kell tanulnunk nem azonosulni környezetünk érzelmi drámáival! El kell sajátítsuk azt a tudást, hogy tudjuk határainkat kijelölni és meg is tartani anélkül, hogy önmagunkat hatalmas, vastag falakkal zárnánk el a külvilágtól! Be kell gyógyítsuk belső gyermekünk sebeit és engednünk kell, hogy a Hold elmossa régi berögzült hiedelemrendszereinket. A Sárga Ember segítségével ma döntsünk úgy, hogy ez mostantól, másképp lesz! A Vörös Hold Hullámvarázs érzelmes tengerében megjelenő Sárga Ember, ma a Szabad Akarat tényére figyelmeztet, arra, hogy csakis a mi döntésünkön múlik, hogy kihez hogyan kapcsolódunk, vagy épp hogy mennyire engedjük meg, hogy egy-egy dolog „elérjen hozzánk” és megsebezzen. Bontsuk le falainkat és önmagunkat ne falakkal óvjuk, hanem hozzuk egyensúlyba szívünk és elménk szavát és hallgassunk belső megérzéseinkre. Engedjük el Önkritikus énünket, az elvárásokat és a hiány-mintákhoz való ragaszkodásunkat!

Tervezzünk és teremtsünk ma! Emlékezzünk a gondolatok teremtő erejére és ne a hiányra fókuszáljunk. Fordítsunk ma nagyobb hangsúlyt Önmagunkra és igényeinkre és hagyjuk, hogy a Hold tisztító ereje elmossa az összes Hiány okozta elvárást Szívünkből!

Mantra:
Meghatározok, hogy befolyásoljak
Megszabva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.

Megerősítés: 
Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.