KIN 208* Sárga Kozmikus Csillag* 03.27

208-lamat-13A Kozmikus Csillag minőségével zárjuk a Sárga Harcos Hullámvarázst. A rend, a harmónia minősége vezet át bennünket a Vörös Hold Hullámvarázsába, ahol a Harcos kemény férfias erejét a Hold kecses női minősége szelidíti meg.

A mai napban benne rejlik már belső harcosunk bölcsessége és ereje, de mindehhez ma társul a Csillag finom letisztult és kiegyensúlyozott minősége. Feladatunk, hogy az elmúlt napok tanítását megtanuljuk jól használni. Mindaz, amit a Harcos az úton ezidáig „fellazított”, ma szabadjára kell engedjük, hogy a holnap induló új hullámba már letisztult elmével léphessünk át. Kozmikus tónus a Galaktikus energiák utolsó, változást hozó állomása, melyben nincs már cselekvési nyomás. A mai napra inkább az „át-siklás” lesz a jellemző. Tökéletes alkalom arra, hogy összekapcsolódva Forrással, lezárjuk az elmúlt 13 nap eseményeit és hogy a tegnap tanultakat beépítve mindennapjainkba, könnyedén hagyjuk hátra a múltat. A Csillag, az egyszerűség erényével ragadja meg a lényeget. Arra kér, hogy engedjük el önkorlátozó énünket és vegyük számba új képességeinket, melyeket elsajátítottunk az elmúlt időszakban. Fókuszunkat ne arra fordítsuk, ami hiányként jelenik meg mindennapjainkban, hanem sokkal inkább arra, amit eddigi utunk során elértünk! Nézzük végig a kibővült palettánkon, milyen új színeket hozott számunkra a Bátor Harcos. Minden szín egy újabb képesség, tehetség, mely által újabb és magasztosabb célokat tűzhetünk ki magunk elé. Ne hagyjuk parlagon eme lehetőségeket! Merjünk kilépni komfortzónánkból és lépni egy nagyot az új felé. Ne ragaszkodjunk a régi szürke/fekete/fehér színeinkhez! Használjuk ki a Harcos nyújtotta bátorságot és színezzük újra életünk festő vásznát! Határ a Csillagos Ég!

Hatalmas súlyoktól szabadulhattunk meg az elmúlt időszakban, és ez a kemény munka ma meghozza gyümölcsét. A belső harmónia ragyogását környezetünk is észlelni fogja, mintegy inspirálva őket a változásra, a könnyedségre. Maradjunk továbbra is nyitottak a tanításra és kövessük tovább a szívünk hangját. Használjuk ki a bennünk rejlő lehetőségeket!

Mantra: 
Kitartok, hogy megszépítsek
Túlhaladva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.

Megerősítés:
Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.