KIN 209* Vörös Mágneses Hold* 03.28

209-muluc-1A Mágneses Hold Hullámvarázsával most érzelmesebb vizekre evezünk, -szó szerint is.  A Maja rendszerben a Vörös Hold képviseli az Univerzális Vizet, amiből sokat fogunk látni a következő 13 napban, legyen az eső, könnyek, netán beázások, áradások formályában. Vagyis csakúgy, mint a természetben, érzelmeinkre is hatással vannak a Hold ciklusok és így a Vörös Hold Hullámvarázs is.

A következő napokban a Hold Hullámvarázs fog bennünket átvezetni a 9-es cselekvő, törekvő hónapunkból a 10-es beteljesülés és megvalósítás hónapjába. Mindez együtt ez egy érzelmi letisztulást, gyógyulást hozhat számunkra. Mindemellett emlékeztet bennünket esszenciális önvalókra, így segítve azt, hogy visszataláljunk és meghúzzuk saját határainkat. Mindenki céllal érkezett e Földre, de az úton a felnőttkor felé, ezt az elemi fényt, erőt, „kinevelték”, elnyomták, figyelmünket elterelték… Mi pedig hagytuk. Aztán történik valami sorsfordító, valami félelmet keltő, ami elgondolkodtat. Valami, ami megkérdőjelezi eddigi életünket, a belénk nevelt mintákat, azt, hogy mi fontos és mi nem… Az elmúlt években ez a Covid volt, most a háborús konfliktus a szomszédunkban, mely szinte mindenkit kiforgatott komfortzónájából. Amolyan kollektív ébresztő ez, melyet mindenki másként értelmez. Jó esetben ez a tudatosság felé tereli az embereket, felébresztve a szeretet, empátia, EGYség érzését. Jelentkeztek önkéntesnek, segíteni az idősebbeknek a rászorulóknak, vannak akik online keresték tovább spirituális utukat, meditáltak, támogattak és segítséget kértek, ha kétely ébredt bennük. Ők azok, akik szeretettel és tiszta fénnyel támogatták a Világ körüli kollektív hálót. De sajnos vannak olyanok is, akiket ugyanezen a félelmek, teljesen más irányba tereltek. Ők azok, akik kétségbeesésükben beleragadtak, megbénultak ebben a félelemben. Hitük megingott és szép lassan felemésztette őket a negativitás és az ítélkezés. Mindezt most feloldhatjuk, helyrehozhatjuk, letisztíthatjuk.

A Harcos Hullámvarázsban megtanultunk felelősséget vállalni tetteinkért, vagy épp ezek hiányáért. A következő 13 nap felhívja figyelmünket Önkorlátozó megatartásunkra, mérgező kapcsolatainkra, hogy kigyomlálhassuk mindazt, ami fáj, ami nem visz előre. Elérkezett a gyógyulás ideje! Ideje elengednünk önmagunk becsmérlését, lekicsinylését és ideje emlékeznünk kik is vagyunk valójában! Mind önálló szellemi létezők vagyunk és feladatunk van az életben, csak anyira hipnotizált már bennünket a mókuskerekünk belső falának mintája, -az anyagi javak, a pénzen vett „boldogság”- hogy már nem is vesszük észre a közvetlen környezetünkben megtalálható ezernyi apró boldogságot. A szeretett személy mosolyát, az étel valódi ízét, a pipacs mezők fergeteges színeit, a természet illatát, a nap melegét…  Itt az ideje, hogy abbahagyjuk az egy helyben való rohanást és kipillantsunk egyéni börtöneinkből. Álljunk meg és dolgozzuk fel életünk történéseit. Mondjunk búcsút, gyászoljuk meg, ha kell a múltat és bocsátsuk útjára. Tűzzünk ki új célokat és fókuszunkat helyezzük erre.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.