KIN 207* Kék Kristályos Kéz* 03.26

207-manik-12A Kék Kristályos Kéz ma segít begyógyítani a Harcos Hullámvarázs során keletkezett sebeinket, rendezi feladatainkat, hogy letisztultan léphessünk át a 2 nap múlva induló Vörös Hold Hullámvarázsunkba. A Kristályos tónus mindig segít átlátni a káoszon, felismeréseivel segíti az elengedést, újra felszabadítva ezzel energiáinkat.

A Kéz jegye egy igen érzékeny energiával rendelkezik. Mindig idomul a szükséghez, legyen ez akár egy gyógyulási folyamat, lezárás, vagy épp aktív cselekvés. Ezen a KIN-en (207) épp segít elvarrni a Harcos Hullámvarázs során elkezdett, de be nem fejezett teendőinket. Arra kér, hogy vigyük végig ma teendőinket, hogy erőnket összpontosíthassuk az új feladatokra. Priorizáljunk. Vegyük számba a teendőinket, engedjük el azt, ami mostanra érvényét vesztette, majd egyenként, fókuszálva a feladatra, kezdjük el befejezni dolgainkat.  Ha túl nagy falatba haraptunk, jelöljünk ki rész-célokat és apránként teljesítsük. Erősítsük magunkban mindazt az erőt, amelyre az elmúlt időszakban rábukkantunk. Engedjük el a régi szokásokat, nem működő kapcsolatokat, kinőtt tevékenységeket, és hagyjuk abba a halogatást. Ne feledjük, ahhoz, hogy valami új minőség elindulhasson, helyet kaphasson életünkben, ahhoz helyet kell neki biztosítsunk.

Használjuk hát ki ezt az utolsó 2 napot, hogy elraktározzuk magunkban az elmúlt napok tanításait. Most hogy rátaláltunk belső erőközpontunkra és létrehoztuk belső stabil várunkat, jegyezzük fel az oda vezető utat! Véssük emlékezetünkbe az érzést, amikor ott töltődünk, a folyamatot, mely során idáig eljutottunk. Erre a belső stabilitásra, „vasmacskára” nagy szükségünk lesz a következő időszakban, amikor a Hold vezetésével, az Érzelmek tengerén folytatjuk tovább utunkat.

Mantra: 
Szentelek a tudás érdekében
Egyetemessé téve a gyógyítást
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.

Megerősítés:
Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.