KIN 196* Sárga Mágneses Harcos* 03.15

196-cib-1A mai nappal egy új Hullámvarázs veszi kezdetét, melyet a Sárga Harcos felügyel. Ebben a 13 napban fontos, hogy rátaláljunk és bízzunk belső hangunkra, mely közvetíti számunkra a Szellemi üzeneteket. A Harcos energiái a bátorság, az egyéni út, az egyéni elképzelések és egyéni cselekvésekre hívják fel a figyelmet. Emiatt fontos önmagunk felvállalása és az Önbizalom.
Megerősítése: „Felveszem személyi erőm botját.”

Az Éjszaka mély és érzelmileg erőteljes időszaka után, a Sárga Harcos most arra kér, hogy szívünk hangját hozzuk összhangba elménkkel. Csakis ez a tónus szólaltathatja meg, erősítheti fel belső hangunkat, mely utat mutat. Elérkezett az idő, hogy mindazon új és régi, de letisztított képességeinkért, melyekre az elmúlt napokban szert tettünk, végre felelősséget vállaljunk. Ez az időszak arra bíztat, hogy hangoljuk össze szívünk és elménk útját és bízzunk a misztikus intelligenciánkban. Hallgassunk a belülről érkező hangra, mely lehet, most lehet kissé bizonytalannak tűnhet hisz, eddig nemigen figyeltünk rá. Előfordulhat, hogy sokkal inkább hallatszik motyogásnak, mintsem tiszta utasításnak. A feladatunk a következő napokban, hogy mindezt helyre állítsuk! Meg kell tanulnunk újra hinni a Szellem erejében és legfőképp Önmagunkban! Ha kétséget érzünk, tisztítsuk meg elménket, meditáljunk. Kapcsolódjunk össze Szellemi esszenciánkkal és hangoljuk össze szívünk és elménk útját. Tegyük fel önmagunknak az egyetemleges kérdést: „Ki vagyok én és mi szívem legigazabb vágya?” Ügyeljünk arra, hogy kérdéseinkre a válaszokat, ne kívülről, környezetünktől várjuk, hanem önmagunkban keressük meg! Csakis így kerülhetjük el azt, hogy Életutunkon felesleges kitérőket, kerülőket tegyünk. Bízzunk a Szellemi vezettetésben, hogy mindent megad, amire szükségünk lehet, és bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben.

Ajánlott film erre az időszakra: Békés harcos útja

Mantra:
Egyesítek, hogy kérdezzek
Vonzva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.