KIN 195* Kék Kozmikus Sas* 03.14

195-men-13A maják számára a Sas jelképezte a reményt és szabadságot. Ő az, aki tudatosan szárnyal a Föld felett, aki messzebbre lát az emberi elménél. A Sas az összekapcsolódott szívek odaadása. Most, hogy véget ért az Éjszaka rejtélyekkel teli időszaka a Kék Sas segít megbékélni a múlttal, és reményt ad. Arra kér, hogy higgyünk magunkban látomásainkban és emlékezzünk az elmúlt napok tanítására.

Az elmúlt 13 nap során az Éjszaka minőségével dolgoztunk. Akár akartuk akár nem, akármennyire is tudatosan élünk vagy épp nem hiszünk, azért csak be-belopódzott szívünkbe és életünkbe témája. Belső korlátjainkat, félelmeink határait feszegettük, egy jobb megértés és áttörés végett. A Kozmikus Sas segítségével, ma mindezzel megbékélve végre tovaszárnyalhatunk az új remények felé. Sas minősége arra ösztönöz, hogy engedjük szabadon szárnyalni képzeletünket, lássuk meg a hullámban rejlő lehetőségeket, melyek még kiaknázásra várnak. Cserében a Sas feltölt reménnyel, erővel arra kérve, hogy ezen víziók által erősítsük meg hitünket Önmagunkban. Merjünk lépni feléjük, és engedjük meg, hogy megjelenjenek, beteljesüljenek életünkben. Ne engedjük, hogy a külső vélemények, nézetek vagy esetleges negatív visszajelzések eltántorítsanak bennünket a cselekvéstől! Tudatosítsuk magunkban, hogy álmainkért csakis mi magunk vagyunk felelősek! Figyeljünk a nap (és a hónap) folyamán arra, hogyha amikor gondolataink esetleg elkalandoznak, vagy álmodunk, mit látunk a „Lelki szemeinkkel”? Milyen érzéseket vált ez ki belőlünk? Engedjük ma el képzeletünket, legyünk kreatívak. Lehet, ha kissé eltávolodunk a jelenlegi helyzettől, azonnal előtűnik az egyszerű megoldás! Akárhogy is, de ma válaszút elé kerülünk. Ne vesztegessük tovább az időnket, bízzunk látomásainkban, és kövessük is azokat!

Mantra: 
Kitartok, hogy teremtsek
Túlhaladva az elmét
Lepecsételem a vízió kimenetét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.

Megerősítés: 
Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.